Belül is feltárult az új Alfa Romeo Giulia
Hírek, 2015. június. 29.
AS

A külső képek után belül is láthatóvá vált az Alfa Romeo középkategóriás modelljének ötszáz lóerős csúcsváltozata, a Giulietta Quadrifoglio.

 

 

Lélegzetelállító formával és azonnal a csúcsváltozatában mutatkozott be az Alfa Romeo régóta várt középkategóriás modellje, az új Giulia. A külső képek után pedig most a belső tere is láthatóvá vált. Sportmodellhez méltón az utasteret több helyen is szénszálas anyaggal borították, új a kormánykerék, amelyre már nemcsak az Alfa Romeo megújult emblémája, de a piros indítógomb is került, amihez foghatót a legújabb Ferrarikban láthatunk.

 

 

Feltűnhet, hogy a most bemutatott Giulia Quadrifoglio hatfokozatú kézi váltókart kapott, így biztos, hogy az 510 lóerős, dupla turbós V6-ossal szerelt modell ilyen változatban is elérhető lesz. A váltókar tövében találjuk a DNA kapcsolóját, amellyel a különböző üzemmódok között válogathatunk, a központi infotainment érintőpados forgókapcsolója pedig a német konkurensek megoldását idézi. A megújult műszercsoportban a sebességmérőt 330 km/óráig skálázták, a számlapok között pedig nagyfelbontású színes képernyő mutatja a további információkat.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár