Szabadidőruhában a Škoda Rapid Sportback
Hírek, 2015. július. 13.
AS

Szabadidő-autós külsővel is bemutatkozott a Škoda kompakt modellje, a Rapid Spaceback divatos karosszéria-kiegészítőket kapott.

 

 

A ma divatos szabadidő-autókhoz hasonlító külsővel is rendelhető már a Škoda Rapid Spaceback. A cseh gyártó kompakt modelljének új változata a ScoutLine nevet kapta, hiszen az Octavia és a Yeti kínálatában megtalálható Scout modellekkel ellentétben itt csak a külső megjelenésre szorítkozik az átalakítás, a futómű megemelését nem érinti, és összkerékhajtással sem jár.

 

 

A Rapid Spaceback ScoutLine karosszériáján a kerékjárati íveket, a küszöböket és a lökhárítókat praktikus fényezetlen fekete védőburkolattal látták el, előre és hátra pedig a kartervédőket idéző fémszínű betét került. Az ezüstszínű visszapillantó-tükörházak és a 16 vagy 17 colos méretben rendelhető könnyűfém kerekek is mutatóssá teszik az új zöld színben elérhető Škodát. A ScoutLine modellhez az 1,2 literes TSI 90 vagy 110 lóerővel, az 1,4 literes TSI 125 lóerővel, az 1,6 literes turbódízel pedig 90 vagy 116 lóerővel választható.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár