Elektromos autót kölcsönözhetünk már Budapesten is
Hírek, 2015. július. 16.
AS

Négy új Nissan Leafet vásárolt magyarországi flottájába az Avis autókölcsönző, amelyhez saját töltőállomást is épített az újonnan átadott budapesti telephelyén.

 

 

Elektromos autókkal bővült az Avis autókölcsönző magyarországi flottája, ezzel hazánkban ez a cég kínálja a legtöbb elektromos autót bérbeadásra. A négy új Nissan Leaf júliustól vehető bérbe, a kölcsönzés egy napra 17 800 forintba kerül, egy hétre pedig 85 400 forint a tarifa, amihez érdemes azt is számításba venni, hogy az elektromos autókat több ponton ingyenesen lehet tölteni a fővárosban, és erre az időre a parkolás is díjmentes.

 

 

Az új autókhoz saját töltőállomást is épített az Avis újonnan átadott budapesti, Soroksári úti képviseletén, amelyet az energiatakarékos működés, újrahasznosítás és szelektív szemétgyűjtés megvalósításával a fenntarthatóságot szem előtt tartva alakítottak ki. A cég vecsési telephelyén pedig napelemeket helyeztek üzembe, így a szükséges energia nagy részét megújuló forrásból nyerik. A jövőben további elektromos autók beszerzése az Avis terve, Európában egyébként az autókölcsönző dániai üzletága rendelkezik a legnagyobb elektromosautó-flottával, hiszen 861 darab ilyen járművet üzemeltetnek.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár