Újra kamionversenyt rendeznek a Hungaroringen
Hírek, 2015. július. 16.
AS

Szeptember elején ismét kamionversenyt rendeznek a Hungaroringen, a koncerttel színesített futamok esélyese a címvédő Európa-bajnok Kiss Norbi, aki jelenleg is vezeti a tabellát.

 

 

25 év után ismét kamionversenyt rendeznek a Hungaroringen, szeptember 5-6-án érkezik Magyarországra az Európa-bajnokság, amely a kamionversenyzés csúcskategóriájának számít. A 12 ezer köbcentiméteres dízelmotorral hajtott, egyenként 1100 lóerős, 5,5 tonnás monstrumok csatája látványos versenyeket ígér, a betétfutam pedig a Swift Cup Europe lesz, amely a gokartozás után az egyik legolcsóbb versenyzési lehetőség a tehetséges fiataloknak.

 

 

A kamion Európa-bajnokság címvédője és jelenlegi listavezetője Kiss Norbi, így a szervezők arra számítanak, hogy szurkolói igazi fesztiválhangulatot teremtenek majd a lelátókon, ahol szombaton és vasárnap is egy-egy időmérő edzést és két-két futamot nézhetnek majd végig. A belépőjegyek pedig, amelyekből kedvezőbb áron családi és hétvégi jegyek is kaphatók, nem csupán a nézőtérre, hanem a paddock területére is szólnak. A gyerekek számára kitelepül a Tropicarium, az Állatkert és a Csodák Palotája, a legkisebbeket az Alma együttes, a nagyobbakat pedig szeptember 5-én este Ákos nagykoncertje szórakoztatja majd, az utóbbi program árát a hétvégi belépőjegy tartalmazza.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár