Jaguar F-Type és Mercedes-AMG GT összehasonlító teszt az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2015. augusztus. 1.
AS

Izgalmas összehasonlító tesztekkel jelent meg az Autó és Stílus legújabb száma. Tesztpályán versenyzett egymással a Jaguar F-Type és a Mercedes-AMG GT, összemértük a hazai piac legnépszerűbb középkategóriás autóit és a legújabb divatos kis crossover modelleket is.

 

Az Év autója díjat elnyert Passat ellen bizonyíthat az Insignia, a Mazda6 és a Mondeo, az esztergomi gyártású Suzuki Vitara kihívói pedig a C4 Cactus, a CX-3, a Juke és a Mokka. Első menetpróbán vezettük a Škoda Superb Combit és a Toyota Aurist, teszten járt nálunk a plug-in hibrid Audi A3 e-tron és az elektromos Kia Soul EV, de vezettük az Audi TT, a MINI és a Seat Leon legsportosabb változatait is. Eláruljuk a részleteket a Lada hazai forgalmazásának újraindulásáról, elmeséljük a Lancia Stratos történetét és összefoglaljuk az Európában érvényes sebességhatárokat és útdíjakat.

 

Az Autó és Stílus augusztus-szeptemberi számát keresse az újságárusoknál vagy töltse le digitális formában! A táblagépen olvasható változat nem csak jóval olcsóbb, de azok a fotóink is benne vannak, amelyek a nyomtatott lapból kimaradtak.


Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár