Ferrari Lego kollekció a Shell-töltőállomásokon
Hír, 2015. augusztus. 5.
Auto2

Shell üzemanyag tankolásakor lehet hozzájutni a töltőállomásokon a Ferrari sportkocsikat és versenyautókat is tartalmazó Lego kollekcióhoz.

 

 

Lego kollekciót kínál töltőállomásain a Shell, a hétféle modellhez tankolás során kedvezményes áron lehet hozzájutni. A válogatás négy Ferrari autóból, egy rajt-cél kapuból, egy dobogóból, egy Shell tartálykocsiból és egy mini töltőállomásból áll. Az utóbbi érdekessége, hogy annak a benzinkútnak a pontos mása, amely a Ferrari fioranói versenypályája mellett található.

 

 

A Ferrari-modellek között a 250 GTO, az 512 S, az F12 Berlinetta és az F138 Formula–1-es autó található meg, a pódiumhoz és a töltőállomáshoz pedig Lego figura is jár. A modellautókban pedig ismét megtalálhatók a Lego által valaha gyártott legkisebb hátrahúzós motorok, amelyekkel több mint két métert tudnak megtenni a kiskocsik.

 

 

A hét modell egyikét legalább 25 liter Shell üzemanyag tankolásakor lehet megvásárolni, V-Power Nitro+ üzemanyag esetén 495 forintért, FuelSave és AutoGas üzemanyag esetén pedig 895 forintért, de 895 ClubSmart pontért is hozzájuk lehet jutni. Az akció 2015. augusztus 3-tól november 1-ig tart, a készlet töltőállomásonként eltérő lehet.

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár