Hivatalos rajzokon a vadonatúj Hyundai Elantra
Hírek, 2015. augusztus. 19.
AS

Jövő hónapban mutatja be legsikeresebb modelljének új generációját a Hyundai, amelyről szokás szerint egy előzetes rajzzal adnak ízelítőt.

 


A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az első olyan rajzon, amely bepillantást enged a közelgő új Elantra formavilágába. Az új modell egyedi és modern formája megőrizte az előd dinamikus és elegáns vonalvezetését, amelyet a vállalat szerint egy nemrég végzett közvélemény-kutatásban részt vevők a legfőbb riválisoknál is magasabbra értékeltek. A vadonatúj Elantra tervezői egy sor olyan innovatív formatervezési szempontot vettek figyelembe a modell tervezése során, amelyekkel az újdonság valóban egyedivé válhat kategóriájában. A lendületesen megrajzolt karakterívekkel az autó dinamikus, stílusos és magabiztos kiállást kaphatott, így pedig az eddigieknél is nagyobb népszerűségre tehet szert világszerte.

 


„A vadonatúj Elantra megörökíti az autó azon egyedi formai jellemzőit, amely valóban saját kategóriát teremthet magának” – mondja Peter Schreyer, a Hyundai Motor Company formatervezési elnöke. „Az apró és innovatív formai finomítások a Hyundai Motor formatervezési elképzeléseit testesítik meg. Ezen túlmenően az autó a tradicionálistól a modern stílus felé való elmozdulásra is utal, mivel formavilága kényelmet, divatosságot és sportos érzést sugall.”

 


A most közzétett rajzon tisztán láthatóak az új autó innovatív formajegyei. A hangsúlyos hatszögletű hűtőmaszk karcsú és sportos fényszórókkal párosul, amely energiát sugároz, míg a tiszta és kifinomult felületek aktív kiállásúvá teszik a vadonatúj Elantrát. Az autó dinamikus kiállását tovább hangsúlyozó kerékívek még inkább segítenek megkülönböztetni az új modellt a többi kompakt limuzintól.

 


Az Elantra új nemzedéke várhatóan szeptemberben mutatkozhat be Dél-Koreában, ahol októbertől már gyártják is az autót. Amerikában a Los Angelesi Autószalonon állítják ki először az új modellt, amelynek gyártása 2016 első felében a Hyundai alabamai üzemében is megkezdődik.

 

Forrás: hyundaihirek.com

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár