Több mint ezer smart vonul fel Budapesten
Hírek, 2015. augusztus. 26.
AS

Idén augusztus 26. és 29. között Budapesten tartják a smart times autós világtalálkozót, amelynek részeként a hétvégén több mint ezer smart vonul fel a fővárosban és környékén.

 

 

Több mint 33 országból érkeznek smart rajongók, hogy egy nagyszabású fesztiválon és az 1200 smart részvételével megvalósuló autós felvonuláson vegyenek részt. Az augusztus 26-29-ig rendezett smart times 15 fő helyszínéül a budapesti Felvonulási tér szolgál, a márka világtalálkozója egyébként most először kap helyet egy nagyvárosban.

 

 

Az esemény fénypontjának az augusztus 29. délutánra szervezett autós felvonulás, a smart parádé ígérkezik. Az ezernél is több autó színpompás menetét Budapest több pontjáról is megcsodálhatják az érdeklődők. A konvoj a Hungaroringtől indul 14 órakor, majd a Duna-menti útvonal és a Lánchídon való átkelés után az Andrássy úton a Hősök tere felé halad, az autók a Felvonulási téren fejezik be útjukat.

 

 

A fővárosi programokat megelőzően autós túrák során ismerhetik meg a résztvevők az ország legszebb tájait és látványosságait. A smart times 15 fő attrakciója mégis az augusztus 28-án és 29-én rendezett, Felvonulási téren megvalósuló programsorozat: pénteken a Mary Popkids, szombaton pedig a Biebers zenekar gondoskodik a jó hangulatról. A rendezvény további színes bemutatókkal és workshopokkal nyújt felejthetetlen élményeket hazai és külföldi látogatóinak egyaránt.

 

 

Az eseményen az új smart fortwo és forfour, valamint számos különleges smart modell megtekintésére és kipróbálására is lehetőség nyílik. A smart times 15 találkozón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezési lapot és a programokat a www.smarttimes15.com honlapon lehet elérni. A nagyszabású esemény miatti útlezárásokról pedig a BKK honlapján tájékozódhatnak az autósok.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár