James Bond különkiadás az Aston Martin DB9-ből
Hírek, 2015. szeptember. 4.
AS

Az új James Bond-film bemutatójára limitált szériát készített a DB9 GT-ből az Aston Martin, a 007-es kiadáshoz pedig különleges kiegészítők is járnak.

 

 

A mozikban novembertől látható az új James Bond-film, a Spectre, ennek előzeteseként pedig az Aston Martin bemutatta a DB9 GT-ből készített 007-es különkiadást. A sportkocsi ezüstszínű metálfényezését a filmről nevezték el, a karosszériára pedig 007 Bond Edition feliratú táblák kerültek. Az utastérben is ezek különböztetik meg a szériát, az üléseken és az infotainment képernyőjén is megjelenik a titkosügynök neve.

 

 

A DB9 GT műszaki tartalma a James Bond-féle kiadásban sem változik, így a 6 literes V12-es motor teljesítménye ezúttal is 547 lóerő. Az Aston Martin azonban két különleges kiegészítőt is kínál az autóhoz: az egyik egy olyan Omega karóra, mint amilyet a 007-es ügynök is visel, a másik pedig egy elegáns gurulós bőrönd. Az autóból, amelyet 230 ezer eurós áron kínálnak majd, mindössze 150 példány készül.

 

 

James Bond egyébként nem ezzel az autóval, hanem egy izgalmas prototípussal, az Aston Martin jövőbeli modelljeinek formáját előrevetítő, külön a produkció számára készült DB10-essel száguld majd a filmvásznon.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár