Sportosabb lett az új Renault Megane
Hírek, 2015. szeptember. 10.
AS

Megjelentek az első képek a Renault Megane új generációjáról, és bár műszaki adatok még nem állnak rendelkezésre, már ennyiből is látszik, hogy sportosabb stílusra vált az autó.

 

 

Az újonnan bemutatott Talisman stílusát követi a Renault Megane új generációja, amely a szeptemberi Frankfurti Autószalonon mutatkozik be. A kompakt modell negyedik generációjának külalakját ugyanis az emblémát körülölelő hűtőmaszk, a jellegzetesen kanyarított első fényszórók, valamint a rendkívül széles hátsó lámpák határozzák meg.

 

 

Sportosabb jelenség elődeinél az új Megane, aminek nemcsak a stílusa, hanem a kiállása is dinamikusabb lett. A nyúlánkabb autó tengelytávja 28 mm-rel nőtt, a nyomtáv elöl 47 mm-rel, hátul 39 mm-rel lett szélesebb, a tetővonal pedig 25 mm-rel húzódik alacsonyabban. A képeken a GT Line kivitelt is megmutatta a Renault, ez a modell sportos karosszéria-kiegészítőket és dupla kipufogó-végződést kapott.

 

 

Az utastérben is a középkategóriás Talisman berendezését követi a Megane, a jól felszerelt kivitelekben álló formátumú lesz az infotainment képernyője, a műszeregységet pedig színes kijelző helyettesíti. A műszaki adatokat ugyanakkor egyelőre nem hozta nyilvánosságra a gyártó, de nem lenne meglepetés, ha a 0,9, 1,2 és 1,6 literes, turbós benzines, valamint az 1,5 és 1,6 literes turbódízel motorokat találnánk majd a kínálatban.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár