Sportosabb lett az új Renault Megane
Hírek, 2015. szeptember. 10.
AS

Megjelentek az első képek a Renault Megane új generációjáról, és bár műszaki adatok még nem állnak rendelkezésre, már ennyiből is látszik, hogy sportosabb stílusra vált az autó.

 

 

Az újonnan bemutatott Talisman stílusát követi a Renault Megane új generációja, amely a szeptemberi Frankfurti Autószalonon mutatkozik be. A kompakt modell negyedik generációjának külalakját ugyanis az emblémát körülölelő hűtőmaszk, a jellegzetesen kanyarított első fényszórók, valamint a rendkívül széles hátsó lámpák határozzák meg.

 

 

Sportosabb jelenség elődeinél az új Megane, aminek nemcsak a stílusa, hanem a kiállása is dinamikusabb lett. A nyúlánkabb autó tengelytávja 28 mm-rel nőtt, a nyomtáv elöl 47 mm-rel, hátul 39 mm-rel lett szélesebb, a tetővonal pedig 25 mm-rel húzódik alacsonyabban. A képeken a GT Line kivitelt is megmutatta a Renault, ez a modell sportos karosszéria-kiegészítőket és dupla kipufogó-végződést kapott.

 

 

Az utastérben is a középkategóriás Talisman berendezését követi a Megane, a jól felszerelt kivitelekben álló formátumú lesz az infotainment képernyője, a műszeregységet pedig színes kijelző helyettesíti. A műszaki adatokat ugyanakkor egyelőre nem hozta nyilvánosságra a gyártó, de nem lenne meglepetés, ha a 0,9, 1,2 és 1,6 literes, turbós benzines, valamint az 1,5 és 1,6 literes turbódízel motorokat találnánk majd a kínálatban.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár