Máris erősebb lett a Seat Leon Cupra
Hírek, 2015. szeptember. 10.
AS

Nem sokkal a megjelenése után máris megnövelte a Leon Cupra teljesítményét a Seat, a háromféle karosszériával kapható sportkompakt így még gyorsabb lehet.

 

 

Bemutatása után néhány hónappal máris erősebb lett a Seat Leon Cupra. A spanyol márka sportkompaktja eddig sem számított gyengének a 280 lóerős teljesítményével, mostantól azonban már 290 lóerőre képes a kétliteres, négyhengeres, turbós benzinmotor. A 350 Nm maximális nyomatékú erőforrással és kézi sebességváltóval 5,8 másodperc alatt éri el álló helyzetből a százas tempót, míg a DSG váltóval egy tizeddel kevesebb, 5,7 másodperc is elegendő hozzá.

 

 

A Leon Cupra háromféle karosszériával érhető el, az ötajtós mellett a háromajtós SC és a kombi ST is rendelhető. A 290 lóerős kivitelt a lökhárító nagyobb levegőbeömlő nyílásairól, a 19 colos könnyűfém kerekekről és a két ovális kipufogóvégről lehet felismerni. A fényszórók teljesen LED-esek, a féknyergek vörös színűek és Cupra feliratúak, a visszapillantó tükrök pedig fekete színűek a sportos spanyolon.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár