Negyedszer is Volkswagen-találkozó
Hírek, 2015. szeptember. 17.
AS

Szeptember 19-én negyedik alkalommal rendeznek nagyszabású Volkswagen-találkozót a Hungaroringen, a számos típust felvonultató eseményen egy Golf kabriót lehet nyerni.

 

 

2012-ben rendeztek első alkalommal Volkswagen Golf-találkozót a Hungaroringen, amelynek alkalmát a hetes Golf bemutatója adta. A rendezvényre több mint hétezer látogató volt kíváncsi, a tombolán pedig egy szép állapotú egyes Golfot lehetett nyerni. 2013-ban megismételték a találkozót, ekkor 535 darab autóból óriási Golf-feliratot raktak ki, ami Guinness-rekord is lett, és ekkor adott helyet a Hungaroring a VW Castrol Cup versenysorozatnak is. 2014-re már Volkswagen-találkozóként szervezték meg az eseményt a márka többi típusának bevonásával is, a GTI Vision Roadster tanulmányautót is felvonultató eseményen a Transporter típusok is részt vettek.

 

 

2015-ben az eddigiekhez hasonlóan nagyszerű programnak ígérkezik a Volkswagen találkozó a márka rajongói számára szeptember 19-én a Hungaroringen. A paddock területén 300 darab széria és tuning Golfot állítanak ki, de más márkák klubjai is csatlakoznak. A pálya környékén tesztvezetést és off-road bemutatót tartanak, és elhozzák a Volkswagen egyik prototípusát, a 400 lóerős Golf R 400-at is. A gyerekeket Lego és Mattel standok, a nagyobbakat gokartozás és börze várja, a programnak Sub Bass Monster koncert is a része, amit szavazással választottak ki a Volkswagen-rajongók. A tombolán ezúttal a negyedik alkalomra való tekintettel egy négyes Golf Cabriolet a fődíj, amit új korában Frenreisz Károlynak adtak el, és egy nagyobb kitérő után került vissza a Volkswagenhez.

 

 

A találkozón tartják az új Golf GTD és az új Touran premierjét, de ott lesz a hatodik generációs Transporter, és elhoznak a gyári múzeumból egy 1962-es, 34 lóerős Westfalia lakóautót is. A Transporter rajongói nem csak a napot, hanem az éjszakát is a Hungaroringen tölthetik, hiszen a tavalyihoz hasonlóan idén is tábort verhetnek a pálya közepén, ahol játékok és tábortüzes koncertek várják őket. A találkozóról további információ a www.volkswagen-talalkozo.hu címen található.

 

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár