Szabadidő-autóval támad fel a Borgward
Hírek, 2015. szeptember. 25.
AS

Bemutatta első újkori autóját a feltámadó Borgward márka, amely egy kínai segítséggel készült szabadidő-terepjárót kínál majd elsőként.

 

 

Az alapító unokája, Christian Borgward kelti életre az 1961-ben csődbe ment német Borgward márkát, amelynek első új modellje a Frankfurti Autószalonon mutatkozott be. A márkát egy kínai befektető, a Foton autógyár segítségével támasztják fel, de a Borgward a múltjához illeszkedve prémium minőségű autókat ígér. Olyan modern megoldásokkal, mint a mobiltelefonos alkalmazás, amellyel ellenőrizhetjük az olajszintet és a guminyomást, vagy megtudhatjuk az autó helyét.

 

 

A kínai segítséggel készült BX7 egy 4,71 méter hosszú szabadidő-terepjáró, amit 224 lóerős, turbós benzinmotorral szereltek, de ennek alapján 400 lóerős plug-in hibrid változata is lesz, amely elektromotorral 55 kilométert képes megtenni egy feltöltéssel. Az utasteret az ígéretek szerint prémium minőségű anyagokkal borították, nappabőr kárpitozás is elérhető lesz. A BX7 elsőként 2016-ban lesz kapható Kínában, a hírek szerint az európai piacra csak egy évvel később, 2017-ben érkezik meg.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár