Ford Mustang teszt az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2015. szeptember. 25.
AS

Mindent lemértünk a már nálunk is kapható új V8-as Ford Mustangon, és egy nap alatt hatféle Porsche 911-est vezettünk egy versenypályán: erről is írunk az Autó és Stílus legújabb számában. Továbbá teszteltük a BMW 228i Cabriót és a Peugeot RCZ R-t, bemutatjuk a Lada hamarosan érkező típusait, az első sportos Mazdát és az olasz autótervezés legendáit.

 

 

Teszten járt nálunk a BMW-dízelmotorral szerelt Toyota Avensis és a hibrid Ford Mondeo Vignale, bemutatjuk az új Opel Astrát és beszámolunk a Hyundai Tucson, Honda Jazz és Honda HR-V első menetpróbájáról. Az Eurotax számításai alapján eláruljuk, mennyibe kerül az autózás, és egy igazi ritkaságot, egy automata sebességváltós Volkswagen Bogarat is vezettünk. Bemutatjuk a legújabb high-tech termékeket is, közte a Huawei okosóráját és az új, minden eddiginél nagyobb iPadet.

 

Az Autó és Stílus legújabb számát keresse az újságárusoknál, vagy töltse le digitális formában! A táblagépen olvasható változat nem csak jóval olcsóbb, de azok a fotóink is benne vannak, amelyek a nyomtatott lapból kimaradtak.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár