Izgalmas Porschék hazánk legszebb tájain
Hírek, 2015. október. 8.
AS

Hatodik alkalommal rajtol a Porsche Tíz Torony Túra, az összesen 62 Porschéből és néhány egyéb veterán autóból álló mezőny a Várkert bazár előtt is felvonul.

 

 

Egyre népszerűbb, egyre nehezebb és még izgalmasabb a Porsche Tíz Torony Túra, amelyet idén már hatodik alkalommal szervez meg a Porsche Club Pannonia csapata. A rendkívül változatos, klasszikus és új Porsche-modellekben egyaránt bővelkedő mezőny a márka szinte teljes történetét felöleli, így a túra egyfajta történelmi bemutató is lesz, amely az indulókon kívül az érdeklődők számára is nagy élményt jelenthet.

 

Nem csak a látvány miatt, hanem a hatvankét Porsche motorjának egyedülálló koncertjéért is érdemes lesz kilátogatni október 10-én, szombaton délelőtt a budai Várkert bazár elé, ahol szemügyre vehetik a mezőnyt az érdeklődők. Az előző öt évhez hasonlóan a főtámogató Porsche Centrum Budapest udvaráról indulnak az autók, az ikonikus 911-es előtt tisztelegve pontosan reggel 9:11-kor.

 

A Várkert bazár elé 9:30-kor érkeznek meg az első autók, ahol a közönség a verseny egyik kulcsfontosságú eseményének, egy 1/100-as pontossági versenynek is szemtanúja lehet, az utolsó Porsche egyébként körülbelül 11 órakor vonul el a helyszínről. A veteránok szerelmeseinek is érdekes lehet a túra, hiszen a Porschéken kívül a hagyományoknak megfelelően egyéb oldtimer illetve klasszikus autók is elrajtolnak majd.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár