Online kockaautó a Nissantól
Hírek, 2015. október. 9.
AS

A Cube formavilágát viszi tovább a Nissan új tanulmányautója, amelyhez színes képernyőkkel érdekessé tett utasteret képzeltek el a tervezők.

 

 

A legömbölyített kockaformájú Cube nem nyerte el mindenki tetszését, de kétségkívül egyedi színfoltja volt a Nissan kínálatának. A japán gyártó ennek a modellnek a formavilágát örökítette tovább a legújabb tanulmányautójához, amelyet az októberi Tokiói Autószalonon mutat be. A Teatro for Dayz érdekessége azonban nem is a külső, hanem az utastér.

 

 

A fiatal vásárlók figyelmét szeretné felkelteni a Nissan azzal, hogy színes képernyőkkel és online kapcsolattal látta el az utasteret. Az egész műszerfalat egyetlen nagy képernyő borítja, de kijelző került az első ülések háttámlájára, és tulajdonképpen az ülésekre is. Az utasok így nemcsak mindig elérik az online tartalmakat, de a belső tér színvilágát is könnyedén megváltoztathatják.

 

 

A Teatro for Dayz elektromos hajtású, de a műszaki megoldásait nem árulta el a Nissan. Annyi azonban már a képekről is kiderül, hogy a prototípus mind a négy oldalára is színes képernyők kerültek, amelyek nem csupán egyedi külsőt adnak a kocsinak, de a töltőre csatlakoztatva tájékoztatnak az akkumulátor töltöttségéről is.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár