Budaörsön nyílt meg az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize
Hírek, 2015. október. 9.
AS

Az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize nyílt meg Budaörsön, az Opel Fábián 740 négyzetméteres bemutatóteremmel és 35 állásos szervizzel várja az ügyfeleket.

 

 

Budaörsön megnyílt az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize, az Opel Fábián. A létesítmény a több márkakereskedést üzemeltető Fábián Kft-hez tartozik, amely 1991-es megalakulása óta a magyar autókereskedelem és szerviz üzletág egyik legfontosabb szereplőjévé vált. „A válság óta eltelt években sajnos nem az volt a jellemző, hogy szaporodtak volna az autókereskedések (éppen ellenkezőleg), de mostanra a trend megfordulni látszik” – mondta el a megnyitón Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: a növekvő piacon az Opel tartja a vezető helyét a személyautó-értékesítésben.

 

 

Az Opel az elmúlt négy évben megszakítás nélkül első volt a személyautó-piacon, az idei esztendő lehet sorozatban az ötödik elsőség. Az Opel magyarországi sikereiben nagy szerepe van a folyamatosan megújuló modellpalettának is, amelynek legfrissebb újdonsága a jövő hónapban érkező új Opel Astra. Segíti a márka erejét a stabil ipari háttér, a szentgotthárdi Opel motorgyár, ahol az új Astra valamennyi motorja készül.  Nagyban hozzájárul az Opel vezető pozíciójához a hazai hálózat is: az Opel Fábiánnal együtt országszerte 48 márkakereskedés és szerviz, illetve további 11 szervizpont várja az érdeklődőket és a tulajdonosokat.

 

 

Az új budaörsi Opel márkakereskedés és szerviz a legnagyobb az országban. Az 3500 négyzetméteres épületben a 740 négyzetméteres bemutatóterem és újgépjármű-átadó mellett egy 35 (!) állásos szerviz található. A szerelőműhelyben az elképzelhető összes karbantartást, elektromos és mechanikus javítást el tudják végezni, a szerviz külön munkahelyekkel rendelkezik diagnosztikára, futómű-vizsgálatra és állításra, valamint hatósági műszaki vizsgára. A karosszériaműhely az új nagyszilárdságú acélok hegesztésére is alkalmas, a fényezőműhelyben két fényezőkamra és hat előkészítő állás található.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár