Crossoverrel folytatja a Datsun
Hír, 2015. október. 29.
Auto2

Japánban mutatta be crossover modelljének prototípusát a Datsun, amelyből a Renault-Nissan szövetség által életre keltett márka újabb típusa készülhet.

 

 

Go-Cross Concept néven leplezte le legújabb modelljét a Datsun a tokiói autószalonon. A japán márkát a Renault-Nissan szövetség keltette életre, hogy a fejlődő piacok számára egyszerű és olcsó modelleket kínáljon ezen a néven. A délkelet-ázsiai országokban a Nissan Micra alapjára épül a Go és a hétszemélyes Go+, míg az orosz piacon a Lada Granta és Kalina alapján készült el a furcsa nevű on-Do és mi-Do. Ezt a sort folytathatja a legújabb Datsun.

 

 

A Tokióban leleplezett koncepció egy kompakt méretű crossover, amely a Go+ kisautó-alapjaira készült el. Az esetlen hétszemélyes kombinál lényegesen vonzóbb formatervet kapott a Go-Cross Concept, amely hatszögletű hűtőmaszkjával és markáns fényszóróival feltűnő jelenség. A műszaki paramétereit nem árulta el a gyártó, de nem lennénk meglepve, ha kissé módosított formában hamarosan sorozatgyártásra érett változatban is megjelenne a Datsun első crossovere.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár