Crossoverrel folytatja a Datsun
Hírek, 2015. október. 29.
AS

Japánban mutatta be crossover modelljének prototípusát a Datsun, amelyből a Renault-Nissan szövetség által életre keltett márka újabb típusa készülhet.

 

 

Go-Cross Concept néven leplezte le legújabb modelljét a Datsun a tokiói autószalonon. A japán márkát a Renault-Nissan szövetség keltette életre, hogy a fejlődő piacok számára egyszerű és olcsó modelleket kínáljon ezen a néven. A délkelet-ázsiai országokban a Nissan Micra alapjára épül a Go és a hétszemélyes Go+, míg az orosz piacon a Lada Granta és Kalina alapján készült el a furcsa nevű on-Do és mi-Do. Ezt a sort folytathatja a legújabb Datsun.

 

 

A Tokióban leleplezett koncepció egy kompakt méretű crossover, amely a Go+ kisautó-alapjaira készült el. Az esetlen hétszemélyes kombinál lényegesen vonzóbb formatervet kapott a Go-Cross Concept, amely hatszögletű hűtőmaszkjával és markáns fényszóróival feltűnő jelenség. A műszaki paramétereit nem árulta el a gyártó, de nem lennénk meglepve, ha kissé módosított formában hamarosan sorozatgyártásra érett változatban is megjelenne a Datsun első crossovere.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár