Fiat Professional szalont nyitott Budapesten a Pappas Auto
Hírek, 2015. október. 30.
AS

A Fiat haszonjárművei számára nyitott új márkakereskedést Budapesten a Pappas Auto Magyarország, amely a márka hazai értékesítésének 15 százalékát adja.

 

 

Új márkakereskedést nyitott a Pappas Auto Magyarország a Fiat haszonjárművei számára Budapesten, a XI. kerületi, Hunyadi úti telephelyén. A Magyarországon már 25 éve jelen levő Pappas csoport, és ezen belül a megalapításának tizedik évfordulóját ünneplő Pappas Auto Magyarország számára egyre fontosabb szerepet tölt be a Fiat Professional márka, amelynek értékesítésével 2010 óta foglalkoznak. A gyorsan növekvő részesedés és a fokozott érdeklődés vezetett oda, hogy megnyissák a cégcsoport régiós szinten is első dedikált Fiat Professional bemutatótermét.

 

 

Az újonnan épült szalon 320 négyzetméteres, 6 jármű bemutatására alkalmas, és kialakításával mindenben megfelel a Fiat Professional legmagasabb elvárásainak. A modern építészeti megoldásokkal készült bemutatóterem három hónap alatt 100 millió forintos beruházással épült fel. A szalonban a Fiat Professional teljes választéka megtekinthető, teljes körű szerviz- és finanszírozási szolgáltatással is rendelkezésre állnak, az értékesítésben pedig két olyan szakértő segíti az ügyfeleket, akik csak a Fiat haszonjárművekre specializálódtak. Az osztrák tulajdonú Pappas csoport magyarországi tagja itthon hat telephelyen 456 dolgozót foglalkoztat. A Fiat haszonjárműveivel jelenleg az ország négy pontján foglalkoznak, és a márka hazai eladásaiból az idei év első kilenc hónapja alapján több mint 15 százalékban veszik ki a részüket.

 

 

A Fiat első haszonjárművét 1903-ban mutatta be, azóta egyre jelentősebb szereplőjévé váltak a piacnak. A kínálat két újdonsága a megújult Dobló Cargo, valamint a Ducato hatodik generációja. A kompakt Dobló nem csupán külső és belső frissítésen esett át, de újabb felszereléseket is kapott. A piacon egyedüliként kínál városi platós járművet Dobló Work Up néven, de különleges az 5,4 köbméteres raktérrel rendelkező Maxi XL változat is. A Dobló Cargo, amely már háromüléses furgon kivitelben is rendelhető, 15 százalékos részesedést mondhat magáénak a kategóriájában. A Ducato furgonváltozata már 2013-ban is a kategória éllovasa volt, tavaly pedig a személyszállító kivitellel együtt is piacvezető szerepet töltött be, idén kilenc hónap alatt 1151 példány talált gazdára, így a részesedése eléri a 23 százalékot. A Fiat Professional kínálatában ezen kívül a Panda és Punto furgonváltozata, valamint a Fiorino és Scudo is megtalálható.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár