Amerikában már megújult a Ford Kuga
Hírek, 2015. november. 18.
AS

Escape néven kínálja szabadidő-terepjáróját a Ford az Egyesült Államokban, az európai Kuga testvérmodellje pedig már bemutatkozott ráncfelvarrott változatban.

 

 

2011-ben az amerikai piacon mutatkozott be elsőként a Ford szabadidő-terepjárójának új generációja, az Egyesült Államokban Escape néven kínált modell később a Kuga utódjaként érkezett meg Európába. Most ismét a tengerentúlon jelennek meg előbb a modell újdonságai, a Los Angeles-i Autószalonon ugyanis leleplezték a ráncfelvarrott kivitelt.

 

 

Az új Escape is megkapja a Ford jellegzetes hatszögletű hűtőmaszkját, újak a fényszórók, a hátsó lámpák és a lökhárítók is. Az utastérben már a Ford legújabb infotainment rendszerét találjuk, de újabb pakolórekeszeket is kialakítottak. Ez az első Ford, amelynél mobiltelefonos alkalmazás segítségével lekérdezhetjük az autó helyét, az üzemanyagszintet, illetve a távolból nyithatjuk és zárhatjuk az ajtókat.

 

 

A kínálat újdonsága az 1,6 literes Ecoboost turbós benzinmotort helyettesítő 1,5 literes Ecoboost, amely az amerikai modellben 180 lóerős teljesítményre képes. A vezetéssegédek sora adaptív tempomattal, sávtartó asszisztenssel és önállóan vészfékező rendszerrel bővült. Az európai Kuga már megkapta az 1,5 literes Ecoboost motort és a SYNC2 infotainment rendszert, jövőre pedig a külseje is hasonló ráncfelvarráson esik át.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár