Gyurta és Michelisz új Honda Civic Type R-t kapott
Hírek, 2015. november. 30.
AS

Két népszerű és sikeres sportolónk mostantól a mindennapokban is versenytempóra képes autóval közlekedhet: Gyurta Dániel és Michelisz Norbert is átvehette új, 310 lóerős Honda Civic Type R-jét.

 


A Honda a versenyzésnek elkötelezett autógyártóként régóta támogatja a sportolókat, így Gyurta Dániel úszó olimpiai- és világbajnok, illetve Michelisz Norbert túraautó privát világbajnok évek óta a japán márka hazai importőrének szponzoráltjai közé tartozik. A két sportember mostantól a Honda legújabb modelljével, a Civic Type R-rel közlekedik, amely már bizonyította képességeit, hiszen a Nürburgring legendás Nordschleife szakaszán futott 7:50,63-as köridejével minden idők leggyorsabb elsőkerék-hajtású közúti autójának számít.

 

 

A Civic Type R ugyan ötféle színben készül, de a modell legújabb hazai használói mindketten a fekete mellett döntöttek. A két sportoló számára a 310 lóerős, turbós benzinmotorral szerelt típus képességei sem ismeretlenek, hiszen mindketten megtapasztalták már, hogy milyen egy versenypályán száguldani vele. A Honda több éve támogatja a két sportolót, ezért már több alkalommal is adtak át nekik autót, de elmondhatják, hogy ennyire még egyiket sem várta a két fiatalember, akiknek remélhetőleg karrierjükben is nagyobb lendületet adnak a Type R-ek, ha ez még egyáltalán lehetséges.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár