Az új Navara platóján passzolgattak a focisták
Hírek, 2015. december. 11.
AS

Újabb látványos kihívást talált ki a Nissan, amelyben magyar freestyle futballisták két új Navara platójáról passzolgattak egymásnak menet közben.

 

 

A Bajnokok ligája támogatójaként a Nissan újabb labdarúgással kapcsolatos kihívást valósított meg. Korábban versenyeztettek már elrúgott labdát és 370Z sportautót, a legújabb kihívásban pedig a labdatartásra koncentráltak, ahol két futballista mozgó autókról passzolhatott egymásnak.

 

 

A Győrben, magyar freestyle futballisták közreműködésével forgatott film szerint nem lehetetlen, persze sok gyakorlás kellett hozzá. A műfajjal immár több mint egy évtizede foglalkozó, 25 éves Sűrű FX Tamás és edzőpartnere, Kvárta Mátyás nem kis kockázatot vállalt a mozgó járművek közötti passzolgatással. A forgatás után ezért nyomatékosan hívják fel a figyelmet arra, hogy a látottakat senki ne próbálja ki felkészülés nélkül, ellenőrizetlen körülmények között.

 

 

A filmben az új Nissan NP300 Navara két példánya szerepel, az új generációs pick-up pedig ideális körülményeket teremtett a passzolgatóknak, hiszen rugózási komfortja és úttartása – köszönhetően a hátsó többlengőkaros felfüggesztésnek is – egyedülálló a haszongépjárművek körében. Az új modellt a korábbi generációhoz képest teljesen átdolgozták, és ennek során robusztus és ellenálló futóművet kapott.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár