Az új Navara platóján passzolgattak a focisták
Hírek, 2015. december. 11.
AS

Újabb látványos kihívást talált ki a Nissan, amelyben magyar freestyle futballisták két új Navara platójáról passzolgattak egymásnak menet közben.

 

 

A Bajnokok ligája támogatójaként a Nissan újabb labdarúgással kapcsolatos kihívást valósított meg. Korábban versenyeztettek már elrúgott labdát és 370Z sportautót, a legújabb kihívásban pedig a labdatartásra koncentráltak, ahol két futballista mozgó autókról passzolhatott egymásnak.

 

 

A Győrben, magyar freestyle futballisták közreműködésével forgatott film szerint nem lehetetlen, persze sok gyakorlás kellett hozzá. A műfajjal immár több mint egy évtizede foglalkozó, 25 éves Sűrű FX Tamás és edzőpartnere, Kvárta Mátyás nem kis kockázatot vállalt a mozgó járművek közötti passzolgatással. A forgatás után ezért nyomatékosan hívják fel a figyelmet arra, hogy a látottakat senki ne próbálja ki felkészülés nélkül, ellenőrizetlen körülmények között.

 

 

A filmben az új Nissan NP300 Navara két példánya szerepel, az új generációs pick-up pedig ideális körülményeket teremtett a passzolgatóknak, hiszen rugózási komfortja és úttartása – köszönhetően a hátsó többlengőkaros felfüggesztésnek is – egyedülálló a haszongépjárművek körében. Az új modellt a korábbi generációhoz képest teljesen átdolgozták, és ennek során robusztus és ellenálló futóművet kapott.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár