Amerikában már megújult a Ford Mondeo
Hírek, 2016. január. 12.
AS

Még csak alig több mint egy éve vezette be Európában az új Mondeót a Ford, de az Egyesült Államokban Fusion néven kapható kivitele máris megkapta a modellfrissítést.

 

 

2012-ben mutatta be a Mondeo új generációját az Egyesült Államokban a Ford, a tengerentúlon Fusion néven kínált modell azonban csak több mint két évvel később jutott el az európai piacra. Nálunk még újdonságnak számít, Észak-Amerikában azonban már most átesett az esedékes modellfrissítésen a típus. A detroiti autószalonon bemutatott modell új fényszórókat, hűtőmaszkot és lökhárítót kapott, a hátsó részen a lámpák és a közöttük lévő krómcsík jelenti az újdonságot.

 

 

A Sport kivitelt 19 colos kerekeiről, légterelőiről, fekete hűtőmaszkjáról és négy kipufogóvégéről lehet felismerni. Motorja 2,7 literes V6-os benzines, amely 330 lóerőt teljesít és 475 Nm a legnagyobb nyomatéka. Az utastérben két jelentősebb újdonságot találunk: az egyik a SYNC3 névre keresztelt infotainment rendszer, amely könnyebben kezelhető érintőképernyőt kapott, a másik pedig az automata sebességváltó választókarja helyett kínált forgókapcsoló.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár