BMW M7 helyett is beválik az Alpina B7
Hír, 2016. február. 12.
Auto2

A 7-es sorozatból eddig még nem készített M7-es változatot a BMW, a német gyártó típusainak átalakítására szakosodott Alpina azonban előállt a helyére illő B7-essel.

 

 

A BMW 7-es sorozat vásárlóinak a legújabb generációs modell esetében is be kell érniük az M Performance kivitellel, ugyanis nem készül hivatalosan M7-es, a német gyártó típusainak átalakítását immár fél évszázada elismert minőségben végző Alpina azonban előállt a megoldással. Az új Alpina B7 xDrive alapjául a BMW 750i xDrive szolgált, a 4,4 literes, dupla turbós V8-as benzinmotor teljesítményét pedig alaposan megnövelték.

 

 

Az eredeti modell 450 lóerős teljesítményéhez képest az Alpina B7 már 600 lóerőre és 800 Nm nyomaték leadására képes, így szuper-sportkocsikhoz mérhető menetteljesítményekre képes a tuning-7-es. Az újdonság 3,6 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből százas tempóra, a végsebessége pedig 310 km/óra. A légterelőkkel felszerelt karosszéria az Alpina jellegzetes kék színében pompázik, a 20 colos könnyűfém kerekekre Michelin Pilot Super Sport abroncsokat húztak.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár