Oldtimer Show 2016-ban is a Vasúttörténeti Parkban
Hír, 2016. február. 25.
Auto2

2016. április 8-10. között Oldtimer Show néven rendezik meg a népszerű veteránjárműves rendezvényt a budapesti Vasúttörténeti Parkban.

 

 

Több mint 500 darab veterán jármű lesz látható az Oldtimer Show-n, amelyet 2016. április 8-10. között rendeznek a budapesti Vasúttörténeti Parkban. A kiállításon válogatott oldtimer autókban és motorokban lehet gyönyörködni, de busz- és teherautó-kiállítás, amerikaiautó-kiállítás, youngtimer autók kiállítása, traktorok és stabilmotorok, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik is láthatók lesznek. A kiállított veterán autók és motorok mind válogatott példányok, így minden modellből csak egy-egy darabot állítanak ki. A beválogatott járművek mind egy bronzból készült Oldtimer Show hűtőrács-táblát kapnak, és 31-féle szakmai díjat is kiosztanak.

 

 

Oldtimer járművek és még sok más

A vasúttörténeti mellett lévő Víztorony Parkban három napon keresztül Oldtimer Találkozó is lesz, ahol a saját OT rendszámos autóval vagy motorral érkező vendégek mutathatják meg járműveiket az érdeklődőknek. A kiállításon lakókocsikat, hajókat és egyéb szabadidős járműveket, valamint tuningautókat is meg lehet tekinteni, de a Vasúttörténeti Park összes szolgáltatása, így a sínautó, lóvasút, hajtányok, kerti vasút és mozdony fordítókorong is üzemelnek. A területen gasztronómiai és kézműves vásár, valamint gyermekjátékok is megtalálhatók lesznek.

 

 

Ingyenes buszjárat közlekedik

A szervezők ingyenes fesztiválbuszt indítanak a kiállítás ideje alatt: az ötvenfős, alacsonypadlós, világoskék buszok a Nyugati pályaudvarnál lévő, Váci úti megállóhelyből indulnak, és közvetlenül a Vasúttörténeti Parkig közlekednek, a menetidő tíz perc. Az autóval érkező vendégek számára a parkolóhelyek számát 900-ről 1100-ra bővítették, gondoskodnak a pormentesítésről, a parkolást pedig rendőrök és biztonsági őrök is segítik. Az esztergomi vasútvonalon befejeződött a pályafelújítás, így ezek a vonatok a hétvégén megállnak majd a Vasúttörténeti Park megállóhelynél.

 

 

Jegyárak és információk

A felnőtt belépőjegyek ára 3500 forint, gyermekeknek és nyugdíjasoknak 3000 forintba kerül, a két felnőttnek és két gyermeknek érvényes családi jegy ára 9999 forint. A helyszínen készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával, Erzsébet utalvánnyal és Sodexho utalvánnyal lehet jegyet vásárolni, de elővételes jegyvásárlásra is lehetőség nyílik. A jegyhez ajándék matrica jár, és wellness-hétvégét is lehet vele nyerni. Az Oldtimer Show részletei a www.oldtimershow.hu címen, vagy az esemény Facebook-oldalán olvashatók, de április 4-étől a 06 (1) 450-1497-es telefonszámon is lehet érdeklődni.

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár