Oldtimer Show 2016-ban is a Vasúttörténeti Parkban
Hírek, 2016. február. 25.
AS

2016. április 8-10. között Oldtimer Show néven rendezik meg a népszerű veteránjárműves rendezvényt a budapesti Vasúttörténeti Parkban.

 

 

Több mint 500 darab veterán jármű lesz látható az Oldtimer Show-n, amelyet 2016. április 8-10. között rendeznek a budapesti Vasúttörténeti Parkban. A kiállításon válogatott oldtimer autókban és motorokban lehet gyönyörködni, de busz- és teherautó-kiállítás, amerikaiautó-kiállítás, youngtimer autók kiállítása, traktorok és stabilmotorok, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik is láthatók lesznek. A kiállított veterán autók és motorok mind válogatott példányok, így minden modellből csak egy-egy darabot állítanak ki. A beválogatott járművek mind egy bronzból készült Oldtimer Show hűtőrács-táblát kapnak, és 31-féle szakmai díjat is kiosztanak.

 

 

Oldtimer járművek és még sok más

A vasúttörténeti mellett lévő Víztorony Parkban három napon keresztül Oldtimer Találkozó is lesz, ahol a saját OT rendszámos autóval vagy motorral érkező vendégek mutathatják meg járműveiket az érdeklődőknek. A kiállításon lakókocsikat, hajókat és egyéb szabadidős járműveket, valamint tuningautókat is meg lehet tekinteni, de a Vasúttörténeti Park összes szolgáltatása, így a sínautó, lóvasút, hajtányok, kerti vasút és mozdony fordítókorong is üzemelnek. A területen gasztronómiai és kézműves vásár, valamint gyermekjátékok is megtalálhatók lesznek.

 

 

Ingyenes buszjárat közlekedik

A szervezők ingyenes fesztiválbuszt indítanak a kiállítás ideje alatt: az ötvenfős, alacsonypadlós, világoskék buszok a Nyugati pályaudvarnál lévő, Váci úti megállóhelyből indulnak, és közvetlenül a Vasúttörténeti Parkig közlekednek, a menetidő tíz perc. Az autóval érkező vendégek számára a parkolóhelyek számát 900-ről 1100-ra bővítették, gondoskodnak a pormentesítésről, a parkolást pedig rendőrök és biztonsági őrök is segítik. Az esztergomi vasútvonalon befejeződött a pályafelújítás, így ezek a vonatok a hétvégén megállnak majd a Vasúttörténeti Park megállóhelynél.

 

 

Jegyárak és információk

A felnőtt belépőjegyek ára 3500 forint, gyermekeknek és nyugdíjasoknak 3000 forintba kerül, a két felnőttnek és két gyermeknek érvényes családi jegy ára 9999 forint. A helyszínen készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával, Erzsébet utalvánnyal és Sodexho utalvánnyal lehet jegyet vásárolni, de elővételes jegyvásárlásra is lehetőség nyílik. A jegyhez ajándék matrica jár, és wellness-hétvégét is lehet vele nyerni. Az Oldtimer Show részletei a www.oldtimershow.hu címen, vagy az esemény Facebook-oldalán olvashatók, de április 4-étől a 06 (1) 450-1497-es telefonszámon is lehet érdeklődni.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár