Kis dízelmotorral jön az új Ford Kuga
Hírek, 2016. február. 25.
AS

Takarékos dízelmotorral, átfésült külsővel és új infotainment rendszerrel mutatkozott be a második generációs Ford Kuga modellfrissített kiadása.

 

 

2013-ban mutatkozott be a Ford Kuga második generációja, most pedig itt a modellfrissített kiadás, amelyet a barcelonai mobilkommunikációs kiállításon lepleztek le. A Kuga formája sokkal karakteresebbé vált azzal, hogy nagy, trapéz alakú hűtőmaszk és új fényszórók kerültek az elejére, de a hátsó lámpák is újak, ezek a Focus lámpáira hasonlítanak. Az utastérben is a Focus mintájára hajtottak végre változtatásokat, hiszen új a kormánykerék és a középkonzol is.

 

 

A Kuga műszerfalán mutatkozott be a Ford új infotainment rendszere. A SYNC3 egy 8 colos érintőképernyőt kapott, Apple CarPlay és Android Auto segítségével a mobiltelefon-tükrözésre is képes. A Ford szabadidő-terepjárójának vezetéssegítő rendszerei is kibővültek. A parkolási asszisztens már nem csak párhuzamos és merőleges helyre képes benavigálni az autót, új a hátsó keresztirányú forgalmat figyelő rendszer, a városi vészfékező rendszer pedig immár 50 km/órás sebességig működik.

 

 

A motorházfedél alatt is találunk újdonságokat. A Kuga már kis dízelmotorral is elérhető, az 1,5 literes, négyhengeres TDCI 120 lóerős teljesítményre képes, az első kerekeket hajtja, és 4,4 l/100 km a szabványos átlagfogyasztása. A kínálatban még 2 literes, 150 vagy 180 lóerős dízelt és 1,5 literes, 120, 150 vagy 182 lóerős benzinmotorokat találunk.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár