Első képeken az új Scenic és Megane Grandtour
Hírek, 2016. február. 25.
AS

Megmutatta az első képeket két új családi autójáról a Renault: a Megane Grandtour és a Scenic új generációja a genfi autószalonon mutatkozik be.

 

 

Az idei genfi autószalonon mutatja be két új családi autóját a Renault, az új generációs Scenic és a Megane Grandtour pedig már látható néhány képen. A franciák egyterűje a Captur és az Espace mintájára a szabadidő-autók közé áll be, a moduláris padlólemezre épülő Scenic formája ugyanis jóval divatosabb az elődjénél.

 

 

A Megane Grandtour formájáról ugyanez mondható el, a kompakt kombi ráadásul GT kivitelben is bemutatkozik, ami még vonzóbbá teszi a megjelenését. A Renault ígérete szerint ebben a modellben is elérhető lesz az új 4Control négykerék-kormányzás, a motorkínálat pedig az ötajtós Megane esetén megismert erőforrásokból áll.

 

 

A Renault egyelőre nem árult el részleteket a két modellről, így a méreteik és a műszaki adataik egyelőre ismeretlenek. Nem kell azonban sokat várni arra, hogy részletesebben is megismerjük a Scenic és a Megane Grandtour új nemzedékét, a premierjüket ugyanis március elején tartják.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár