Első képeken az új Scenic és Megane Grandtour
Hírek, 2016. február. 25.
AS

Megmutatta az első képeket két új családi autójáról a Renault: a Megane Grandtour és a Scenic új generációja a genfi autószalonon mutatkozik be.

 

 

Az idei genfi autószalonon mutatja be két új családi autóját a Renault, az új generációs Scenic és a Megane Grandtour pedig már látható néhány képen. A franciák egyterűje a Captur és az Espace mintájára a szabadidő-autók közé áll be, a moduláris padlólemezre épülő Scenic formája ugyanis jóval divatosabb az elődjénél.

 

 

A Megane Grandtour formájáról ugyanez mondható el, a kompakt kombi ráadásul GT kivitelben is bemutatkozik, ami még vonzóbbá teszi a megjelenését. A Renault ígérete szerint ebben a modellben is elérhető lesz az új 4Control négykerék-kormányzás, a motorkínálat pedig az ötajtós Megane esetén megismert erőforrásokból áll.

 

 

A Renault egyelőre nem árult el részleteket a két modellről, így a méreteik és a műszaki adataik egyelőre ismeretlenek. Nem kell azonban sokat várni arra, hogy részletesebben is megismerjük a Scenic és a Megane Grandtour új nemzedékét, a premierjüket ugyanis március elején tartják.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár