Turbós motorral érkezik a megújult Volkswagen Up
Hírek, 2016. február. 25.
AS

Friss formával, gazdagabb tartalommal és egy új, turbós benzinmotorral érkezik a piacra a Volkswagen Up ráncfelvarrott kiadása.

 

 

2011-ben mutatta be divatos és egyedi formájú minijét a Volkswagen, az Up pedig most alapos ráncfelvarráson esett át. Az idei modellévtől új fényszórókat és hátsó lámpákat, új hűtőmaszkot és karakteresebb lökhárítókat kap az apró Volkswagen, de a karosszériához rendelhető színek és könnyűfém kerekek is újak. Az utastérben ezzel párhuzamosan még többféleképpen lehet személyre szabni az autót.

 

 

Az Up felszereltsége is gazdagodott, például egy olyan új rádiós fejegységgel, amelyhez egyszerűen hozzákapcsolható a műszerfalon lévő tartóba erősített mobiltelefon. Újdonság még a Beats prémium hifi, amely hét hangszórós és 300 watt a teljesítménye, de az allergéneket kiszűrő aktívszenes pollenszűrő is új tételnek számít a felszereltségek között.

 

 

Turbós benzinmotor került az Up kínálatába. Az 1.0 TSI a Polo és a Golf kínálatából lehet ismerős (bár nálunk nem forgalmazzák). A háromhengeres feltöltött motor 90 lóerős teljesítményre és 160 Nm nyomaték leadására képes, így 10 másodperc alatt gyorsul nulláról százra és 185 km/óra a végsebessége, mialatt a szabványos átlagfogyasztása 4,4 l/100 km. A benzines mellett az Up földgázüzemű és teljesen elektromos változatban is készül, a ráncfelvarrott modell premierjét a genfi autószalonon tartják.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár