Új furgon a Citroen, Peugeot és Toyota kínálatában

A személyszállító kivitelek után haszonjárműként is bemutatkozott a PSA és a Toyota közös fejlesztésű furgonja, a Citroen Jumpy, Peugeot Expert és Toyota Proace.

 

 

Közösen fejlesztett dobozos haszonjárművet a PSA és a Toyota, az újdonság elsőként személyszállító kisbuszként mutatkozott be Citroën SpaceTourer, Peugeot Traveller és Toyota Proace Verso néven. Most itt a lemezelt oldalfalú vagy üvegezett furgonkivitel, amelynek a neve maradt a régi, Citroën Jumpy, Peugeot Expert és Toyota Proace néven kerül a kereskedésekbe.

 

 

A furgon háromféle hosszúsággal készül, a legrövidebb mindössze 4,6 méteres, de már ennek is 3,9 köbméter a rakodókapacitása. A középső hossza 4,95 méter, míg a nyújtott kivitel 5,3 méteres, ez 6,6 köbméteres raktérrel rendelkezik.

 

 

A modelleket 1,6 és 2 literes turbódízel motorokkal kínálják 95 és 180 lóerő közötti teljesítménnyel, és többféle modern extra is elérhető hozzá, így a fáradtságfigyelő és városi vészfékező, valamint a tolatókamera és head-up display is rendelhető a kihangosító és a navigációs rendszerek mellett.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár