Limitált szériás 7-essel ünnepel a BMW
Hírek, 2016. május. 5.
AS

A megalapításának századik évfordulóját a 7-es sorozat csúcsfelszereltségű, limitált szériás modelljével ünnepli a BMW.

 

 

Idén 100 éve alapították a BMW-t, amelyet előbb a Vision Next 100 névre keresztelt futurisztikus tanulmányautóval ünnepelt a német márka, most pedig bemutattak egy limitált szériás luxusautót a 7-es sorozat alapjára. A The Next 100 Years névre hallgató különleges szériából összesen 100 példány készül, a gyűjtőknek tehát nem árt időben megrendelniük.

 

 

Dízellel ne is tervezzenek, csak benzines motorral készül majd a 100 éves ünnepi különkiadás. A vevők azonban választhatnak, hogy a 740Le iPerformance plug-in hibridjét, a V8-as 750Li-t, vagy a V12-essel szerelt M760Li Excellence kivitelét kérik. A felszereltség természetesen teljes, és a kivitel sem mindennapi. Az összes autót ugyanarra a Centennial Blue metálkék színre fényezik, és 20 colos kerekekkel szerelik fel.

 

 

Az utasteret merinó bőrkárpit borítja, míg a tetőkárpit anyaga fehér Alcantara. A limitált szériára emlékeztető emblémát a B-oszlopon, a műszerfalon és a fejtámaszokon is megtaláljuk, a BMW-hez pedig jár egy Mont Blanc toll is, amely ugyanolyan kék színű, mint az autó.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár