Kiss Gergely olimpiai bajnok a Ford Mustang nagykövete
Hír, 2016. június. 7.
Auto2

A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó Kiss Gergelyt választották a Ford Mustang magyarországi nagykövetévé.

 

 

Több mint fél évszázados története során a Ford Mustang tavaly szeptember óta kapható először Európában, így Magyarországon is. A Fastback és Convertible karosszériával, 2,3 literes négyhengeressel vagy 5 literes V8-assal kínált Mustang iránt máris óriási az érdeklődés, hiszen már több mint 16 ezren rendelték meg Európa-szerte. A rajongók száma azokban az országokban is jelentős, ahol nem is forgalmazzák, de a Ford nagykövetekkel is népszerűsíti a típust.

 

 

Magyarországon a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó Kiss Gergely lett a Mustang arca, így mostantól egy egyedi díszítésű fekete 5.0 GT gazdája lehet. A hosszú motorházfedélen végigfutó kettős arany csík mellett a vízilabdázó 7-es szerencseszámát és aláírását is viseli az autó, ami hímzett fejtámaszokat is kapott. Kiss Gergely régóta vonzódik a típushoz, végül hosszú várakozás után a 2012-es olimpiai győzelmet követően kapta meg élete első, 1965-ös Mustangját, amelyhez most egy vadonatúj modell csatlakozik.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár