Kiss Gergely olimpiai bajnok a Ford Mustang nagykövete
Hírek, 2016. június. 7.
AS

A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó Kiss Gergelyt választották a Ford Mustang magyarországi nagykövetévé.

 

 

Több mint fél évszázados története során a Ford Mustang tavaly szeptember óta kapható először Európában, így Magyarországon is. A Fastback és Convertible karosszériával, 2,3 literes négyhengeressel vagy 5 literes V8-assal kínált Mustang iránt máris óriási az érdeklődés, hiszen már több mint 16 ezren rendelték meg Európa-szerte. A rajongók száma azokban az országokban is jelentős, ahol nem is forgalmazzák, de a Ford nagykövetekkel is népszerűsíti a típust.

 

 

Magyarországon a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó Kiss Gergely lett a Mustang arca, így mostantól egy egyedi díszítésű fekete 5.0 GT gazdája lehet. A hosszú motorházfedélen végigfutó kettős arany csík mellett a vízilabdázó 7-es szerencseszámát és aláírását is viseli az autó, ami hímzett fejtámaszokat is kapott. Kiss Gergely régóta vonzódik a típushoz, végül hosszú várakozás után a 2012-es olimpiai győzelmet követően kapta meg élete első, 1965-ös Mustangját, amelyhez most egy vadonatúj modell csatlakozik.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár