GT változatban is itt a Renault Twingo
Hírek, 2016. június. 9.
AS

Bemutatta az új Twingo sportosabb változatát a Renault. A GT kivitel hátuljába a kilencszáz köbcentis, háromhengeres motor nagyobb teljesítményű változata került.

 

 

Sportos változatban is megjelent a Renault Twingo harmadik generációja. A Twingo GT ugyanazt a 898 köbcentis, háromhengeres, turbós TCe benzinmotort kapja, mint ami eddig is megtalálható volt a kínálatban, de a szívócsatorna és a motorvezérlés módosításával 90-ről 110 lóerőre növelt teljesítménnyel és 170 Nm nyomatékkal. Az apró farmotor módosított áttételezésű kézi váltón keresztül a hátsó kerekeket mozgatja, és hogy még nagyobb legyen az élmény, az ESP-t átprogramozták, és a futóművet is átdolgozták.

 

 

17 colos kerekeiről és dupla kipufogóvégéről kívülről is könnyen felismerhető a Twingo GT, amelynek bal hátsó sárvédőjére plusz légbeömlő nyílás került. A GT négyféle színben rendelhető, a szürke, fekete és fehér mellett új a narancssárga, ez a szín pedig az alumínium pedálokkal és sportos váltógombbal szerelt utastérben is visszaköszön.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár