GT változatban is itt a Renault Twingo
Hírek, 2016. június. 9.
AS

Bemutatta az új Twingo sportosabb változatát a Renault. A GT kivitel hátuljába a kilencszáz köbcentis, háromhengeres motor nagyobb teljesítményű változata került.

 

 

Sportos változatban is megjelent a Renault Twingo harmadik generációja. A Twingo GT ugyanazt a 898 köbcentis, háromhengeres, turbós TCe benzinmotort kapja, mint ami eddig is megtalálható volt a kínálatban, de a szívócsatorna és a motorvezérlés módosításával 90-ről 110 lóerőre növelt teljesítménnyel és 170 Nm nyomatékkal. Az apró farmotor módosított áttételezésű kézi váltón keresztül a hátsó kerekeket mozgatja, és hogy még nagyobb legyen az élmény, az ESP-t átprogramozták, és a futóművet is átdolgozták.

 

 

17 colos kerekeiről és dupla kipufogóvégéről kívülről is könnyen felismerhető a Twingo GT, amelynek bal hátsó sárvédőjére plusz légbeömlő nyílás került. A GT négyféle színben rendelhető, a szürke, fekete és fehér mellett új a narancssárga, ez a szín pedig az alumínium pedálokkal és sportos váltógombbal szerelt utastérben is visszaköszön.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár