Felfrissült a Renault Clio
Hírek, 2016. június. 17.
AS

Megújult a Renault egyik legsikeresebb modellje, a Clio negyedik generációja, amely LED-es fényszórókat, új színeket és néhány újabb motorváltozatot kapott.

 

 

Már a negyedik generációnál tart a negyedszázada útjára indult Clio, és a franciák népszerű kiskocsija most felfrissülten folytatja pályafutását. Nem kell nagy változtatásokra számítanunk, hiszen az ötajtós és kombi karosszériával kapható Clio külseje még mindig divatosnak számít, és jól illik a Renault arculatába.

 

 

A ráncfelvarrás során ezért mindössze új, sportosabb lökhárítókat, és új lámpákat kapott a modell. A hűtőrácsról a fényszórókba került a nappali menetfény, amelynek C-alakja a Megane és Talisman megjelenését idézi, hátul pedig szintén C-formájú LED-es lámpát találunk. A friss Clio új, ragyogó színekben is elérhető, ezek pedig az utastér díszítésein is visszaköszönnek. Az opciók közé többféle navigációs rendszer, önállóan parkoló asszisztens és Bose hifi került.

 

 

A motorkínálat nem sokat változott, de új kivitelekkel bővült: az 1,5 literes dCi dízel már nem csak 90, hanem 110 lóerős kivitelben is elérhető, az 1,2 literes, 120 lóerős TCe benzines pedig nem csupán a duplakuplungos automata, hanem hagyományos kézi sebességváltóval is rendelhető.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár