Felfrissült a Renault Clio
Hírek, 2016. június. 17.
AS

Megújult a Renault egyik legsikeresebb modellje, a Clio negyedik generációja, amely LED-es fényszórókat, új színeket és néhány újabb motorváltozatot kapott.

 

 

Már a negyedik generációnál tart a negyedszázada útjára indult Clio, és a franciák népszerű kiskocsija most felfrissülten folytatja pályafutását. Nem kell nagy változtatásokra számítanunk, hiszen az ötajtós és kombi karosszériával kapható Clio külseje még mindig divatosnak számít, és jól illik a Renault arculatába.

 

 

A ráncfelvarrás során ezért mindössze új, sportosabb lökhárítókat, és új lámpákat kapott a modell. A hűtőrácsról a fényszórókba került a nappali menetfény, amelynek C-alakja a Megane és Talisman megjelenését idézi, hátul pedig szintén C-formájú LED-es lámpát találunk. A friss Clio új, ragyogó színekben is elérhető, ezek pedig az utastér díszítésein is visszaköszönnek. Az opciók közé többféle navigációs rendszer, önállóan parkoló asszisztens és Bose hifi került.

 

 

A motorkínálat nem sokat változott, de új kivitelekkel bővült: az 1,5 literes dCi dízel már nem csak 90, hanem 110 lóerős kivitelben is elérhető, az 1,2 literes, 120 lóerős TCe benzines pedig nem csupán a duplakuplungos automata, hanem hagyományos kézi sebességváltóval is rendelhető.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár