Megújult a Maserati Quattroporte
Hírek, 2016. június. 17.
AS

A Maserati sikerének alapja a Quattroporte, amely mostantól megújultan folytatja pályafutását: az eltalált forma nem változik, csak kisebb módosításokra kell számítanunk.

 

 

A Ghibli és a Levante bemutatása után megújul a Maserati egyik legsikeresebb modellje, a Quattroporte. Jól bevált formáján nem változtattak, csupán az apró részleteket finomították: így új légbeömlőket és új lökhárítókat kapott az autó. A függőleges krómcsíkokkal és a szigonyos emblémával díszített hűtőmaszk érdekessége a mögötte lévő zsalurendszer, amely elzárásával javítja a Quattroporte légellenállását.

 

 

Az utastérben egy új, 8,4 colos érintőképernyővel szerelt infotainment rendszert találunk, amely Apple CarPlay és Android Auto segítségével képes a mobiltelefon tükrözésére is. Mostantól kétféle kivitel közül választhatnak a vevők: a GranLusso az elegánsabb, míg a GranSport a sportosabb kialakítású modell. Nem véletlen az óvatos finomítás, ugyanis a Quattroporte a Maserati egyik legsikeresebb típusa, az elmúlt három évben 24 ezer példány kelt el belőle világszerte.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár