Már autót is bérelhet a Wizz Toursnál
Hírek, 2016. június. 24.
AS

Autókölcsönző szolgáltatással bővítette kínálatát a Wizz Tours, a magyar nyelven is elérhető online felülettel immár teljes utazási csomagot kínál a magyar utazásszervező.

 

 

Elindította autókölcsönző szolgáltatását a Wizz Tours, amelyben partnere a világ legnagyobb autókölcsönző szolgáltatója, a Rentalcars.com. A cars.wizztours.com cím alatt magyar nyelven is elérhető online felülettel a magyar utazásszervező Wizz Tours az utazási biztosítás és reptéri transzfer mellett immár teljes szolgáltatást nyújt az utazóknak. Ráadásul mivel csak online értékesítenek, hatékonyabban tudnak működni, így kedvező áron kínálnak teljes körű csomagot.

 

Úti céljait is bővítette a Wizz Tours, hiszen egyre több tengerparti ajánlat közül lehet választani, az új Budapest-Várna Wizz Air járattal például a Fekete-tenger partjára lehet eljutni, augusztus elejétől pedig gyakrabban indulnak gépek Ibizára és Mallorcára. Az autóbérlési szolgáltatás bevezető akciójaként az augusztus 31-ig foglalók visszakaphatják a kölcsönzési díjat.

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár