Nyitott változatban is kész a LaFerrari
Hírek, 2016. július. 17.
AS

Aperta néven mutatkozott be a LaFerrari nyitott tetős változata, amelyhez kemény- és vászontetőt is adnak, és már a bemutató előtt elfogyott minden példánya.

 

 

Megjelentek az első képek a LaFerrari nyitott tetős változatáról. Az Aperta névre keresztelt kivitel érkezését már a szuperautó bemutatásakor sejteni lehetett. A tervezésekor úgy módosították a karosszériát, hogy a torziós merevsége megegyezzen a zárt tetős változatéval, ahogyan az aerodinamikát is annak figyelembevételével alakították át, hogy a légellenállás és a leszorító erő is ugyanolyan legyen, mint az eredetin.

 

 

A hajtáslánc nem változott: a 800 lóerős V12-es benzinmotort 120 kW-os elektromotor egészíti ki, így a kombinált teljesítmény 963 lóerő. A kompromisszummentes LaFerrari Apertához két tetőt is adnak: egy szénszálas anyagból készült keménytetőt és egy vászontetőt is. A nyilvános premiert az idei párizsi autószalonon tartják, és ott jelentik be azt is, hány példányban készül az Aperta, amelynek azonban már minden példánya előre elkelt egy ügyfeleknek tartott előzetes bemutatón, így biztos, hogy a gyűjtők féltett kincse lesz.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár