Alaskan néven Renault-emblémával is jön a Navara
Hírek, 2016. július. 17.
AS

Szériagyártásra kész változatban is bemutatta platós terepjáróját a Renault: az Alaskan tulajdonképpen nem más, mint a Nissan Navara átnevezett változata.

 

 

Tanulmányautójával már megelőlegezte a Renault, hogy beszáll a platós terepjárók kategóriájába, most pedig a sorozatgyártásra kész változata is bemutatkozott az újdonság. Az Alaskan névre keresztelt pick-up tulajdonképpen nem más, mint a cégcsoporton belüli Navara átnevezett változata. A Renault-nál a formáját is átalakították, az Alaskan külső megjelenése jól illeszkedik a márka kínálatába a jellegzetes C-alakú nappali menetfényekkel, amelyek teljesen LED-es fényszórókat kereteznek.

 

 

A Navara alapjára épülő Alaskan is megkapta a Nissan multilink hátsó felfüggesztését, amely újdonság a kategóriában, és kényelmesebbé teszi az aszfalton. A motorválaszték a Renault Masterből ismert 2,3 literes, négyhengeres dCi dízelmotor két változatából áll, 160 és 190 lóerővel, illetve egyes piacokon a 2,5 literes, 160 lóerős benzinmotor is elérhető lesz. A hatfokozatú kézi váltó helyett hétsebességes automata választható, és kapcsolható összkerékhajtás is rendelkezésre áll. Belső terének kialakítása és felszereltsége is személyautós, így akár 7 colos érintőképernyővel szerelt navigáció, kétzónás automata klímaberendezés és elektromosan állítható ülések is rendelhetők.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár