Alaskan néven Renault-emblémával is jön a Navara
Hírek, 2016. július. 17.
AS

Szériagyártásra kész változatban is bemutatta platós terepjáróját a Renault: az Alaskan tulajdonképpen nem más, mint a Nissan Navara átnevezett változata.

 

 

Tanulmányautójával már megelőlegezte a Renault, hogy beszáll a platós terepjárók kategóriájába, most pedig a sorozatgyártásra kész változata is bemutatkozott az újdonság. Az Alaskan névre keresztelt pick-up tulajdonképpen nem más, mint a cégcsoporton belüli Navara átnevezett változata. A Renault-nál a formáját is átalakították, az Alaskan külső megjelenése jól illeszkedik a márka kínálatába a jellegzetes C-alakú nappali menetfényekkel, amelyek teljesen LED-es fényszórókat kereteznek.

 

 

A Navara alapjára épülő Alaskan is megkapta a Nissan multilink hátsó felfüggesztését, amely újdonság a kategóriában, és kényelmesebbé teszi az aszfalton. A motorválaszték a Renault Masterből ismert 2,3 literes, négyhengeres dCi dízelmotor két változatából áll, 160 és 190 lóerővel, illetve egyes piacokon a 2,5 literes, 160 lóerős benzinmotor is elérhető lesz. A hatfokozatú kézi váltó helyett hétsebességes automata választható, és kapcsolható összkerékhajtás is rendelkezésre áll. Belső terének kialakítása és felszereltsége is személyautós, így akár 7 colos érintőképernyővel szerelt navigáció, kétzónás automata klímaberendezés és elektromosan állítható ülések is rendelhetők.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár