Vignale kivitelben is jön a Kuga
Hírek, 2016. július. 19.
AS

Több más Ford-modell után a Kuga is megjelenik Vignale kivitelben, elegánsabb külsővel, igényesebb belsővel és gazdag felszereltséggel.

 

 

A Mondeo, S-Max és Edge után a Ford középső szabadidő-terepjárója, a Kuga is bemutatkozott Vignale kivitelben. A Ford luxusmárkájának crossovere elegánsabb külsőt kapott, amelyet egyedi fényezéséről és hatszögletű fekete hűtőmaszkjáról ismerhetünk fel. A Kuga Vignale belül is jóval igényesebb a szériamodellnél, hiszen az ülések kasmírszínű steppelt bőrkárpitozást kaptak, de bőr borítja az ajtópaneleket és a műszerfalat is.

 

 

Felszereltsége teljes, így megtaláljuk benne a Ford legújabb SYNC3 infotainment rendszerét, sávtartót, táblafelismerőt, holttérfigyelőt, ráfutásgátlót, valamint a Vignale modellekben ismert aktív zajkioltó rendszert. Ez utóbbi a motorzajjal ellentétes frekvenciájú hangot bocsát ki a hangszóróiból, így semlegesíti a fárasztó zajokat. A Kuga Vignale kétféle 1,5 literes benzinmotorja közül a 150 lóerőshöz hatfokozatú kézi, a 182 lóerőshöz pedig hatsebességes automata sebességváltó és négykerékhajtás kapcsolódik.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár