Vignale kivitelben is jön a Kuga
Hírek, 2016. július. 19.
AS

Több más Ford-modell után a Kuga is megjelenik Vignale kivitelben, elegánsabb külsővel, igényesebb belsővel és gazdag felszereltséggel.

 

 

A Mondeo, S-Max és Edge után a Ford középső szabadidő-terepjárója, a Kuga is bemutatkozott Vignale kivitelben. A Ford luxusmárkájának crossovere elegánsabb külsőt kapott, amelyet egyedi fényezéséről és hatszögletű fekete hűtőmaszkjáról ismerhetünk fel. A Kuga Vignale belül is jóval igényesebb a szériamodellnél, hiszen az ülések kasmírszínű steppelt bőrkárpitozást kaptak, de bőr borítja az ajtópaneleket és a műszerfalat is.

 

 

Felszereltsége teljes, így megtaláljuk benne a Ford legújabb SYNC3 infotainment rendszerét, sávtartót, táblafelismerőt, holttérfigyelőt, ráfutásgátlót, valamint a Vignale modellekben ismert aktív zajkioltó rendszert. Ez utóbbi a motorzajjal ellentétes frekvenciájú hangot bocsát ki a hangszóróiból, így semlegesíti a fárasztó zajokat. A Kuga Vignale kétféle 1,5 literes benzinmotorja közül a 150 lóerőshöz hatfokozatú kézi, a 182 lóerőshöz pedig hatsebességes automata sebességváltó és négykerékhajtás kapcsolódik.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár