Suzuki Baleno és Fiat 124 Spider teszt az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2016. július. 29.
AS

Részletes tesztnek vetettük alá az új Suzuki Balenót és a Fiat 124 Spidert, kipróbáltuk az Alfa Giuliát és a BMW M2 Coupét, bemutatjuk a Porsche 959-et és a Volkswagen Kübelwagent az Autó és Stílus augusztus-szeptemberi számában. Keresse az újságárusoknál!

Augusztus-szeptemberi számunk címlapautója a Suzuki Baleno, a japán márka új kisautója részletes, mérésekkel gazdagított teszten vizsgázik. Lemértük az új Fiat 124 Spidert is, a tesztünkből pedig kiderül, hogyan teljesít a testvérmodell Mazda MX-5-tel szemben.

 

Első alkalommal ültünk az új Audi Q2, BMW M2 Coupé és Alfa Giulia volánja mögé, az utóbbiból az 510 lóerős Quadrifoglio változatot is elvittük egy körre. Részletes teszten mutatjuk be a BMW 730d-t és a Mercedes-Benz C 250 Coupét, ezen kívül teszteljük az új Toyota Priust, a Kia Optimát és a Volkswagen Tourant is.

 

Elmeséljük a Porsche 959-es történetét, nézelődünk ritka veterán versenyautók közt Mantovában és eláruljuk, mit keres egy Škoda Felicia Dubaiban. Bende Tibi bemutat egy érdekes Volkswagen Kübelwagent, leleplezi az internetes autóalkatrész-vásárlás árnyoldalát és elmondja a véleményét az autópályán való haladásról.

 

Az Autó és Stílus 2016. augusztus-szeptemberi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!




Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár