Januárban jön az új Ignis
Hírek, 2016. augusztus. 17.
AS

Most már biztos, hogy Európában is bevezeti a Suzuki az Ignis új generációját, amely az elődjénél kisebb és divatosabb crossover lesz.

 

 

Japánban már bemutatta, és idén ősszel Európában is leleplezi az Ignis új generációját a Suzuki. A nálunk is jól ismert és népszerű elődjéhez hasonlóan az új Ignis is crossover lesz, de azzal szemben kisebb méretű és divatosabb formájú lesz. Így nem elsősorban a családok számára, hanem fiatal és fiatalos vevők városi autójának ajánlja majd a gyártó.

 

 

A premiert az őszi párizsi autószalonon tartják, a forgalmazása pedig 2017 januárjában indul. A Suzuki azt is elárulta, hogy az 1,2 literes benzinmotorral kombinált mild hibrid hajtás is elérhető lesz hozzá, de azt még nem tudni, hogy az 1 literes, háromhengeres, 112 lóerős turbós motor is megjelenik-e benne.

 

 

A Suzuki másik újdonságában, az SX4 S-Cross ráncfelvarrott változatában biztosan benne lesz ez a motor, amely az 1,4 literes, 140 lóerős, négyhengeres turbós benzinessel együtt a korábbi 120 lóerős 1,6-ost váltja. Részleteket szeptember 29-ére, a párizsi autószalon nyitónapjára ígért a gyártó.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár