Alfa Giulia Quadrifoglio teszt és Bogárral Goodwoodba az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2016. szeptember. 27.
AS

Részletes teszten vizsgázott az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, összehasonlítjuk a BMW M2-t a Focus RS-sel és a Civic Type R-rel, Bende Tibi elmeséli goodwoodi útját a Bogárral, és bemutatja Király Gábor autóját az Autó és Stílus október-novemberi számában. Keresd az újságárusoknál!

Az Autó és Stílus október-novemberi címlapjának főszereplője a Giulia Quadrifoglio. Részletes tesztünkben lemérjük, hogy az 510 lóerős biturbó V6-ossal hajtott Alfa Romeo valóban képes-e 3,9 másodperc alatt százra gyorsulni. Tesztpályán vetettük össze a BMW M2 Coupét a Ford Focus RS-sel és a Honda Civic Type R-rel, és két konnektoros hibrid terepjárót is összehasonlítottunk: ez az Audi Q7 e-tron és a Volvo XC90 T8.

 

Bemutatjuk az új Porsche Panamerát, és a Slovakiaringen próbáltuk ki a Nissan GT-R legújabb kiadását, teszteltük az új Hyundai Elantrát és Volkswagen Tiguant, a megújult Mercedes-Benz CLA-t és az automata sebességváltós Lada Kalinát.

 

Bende Tibi nagy fába vágta a fejszéjét: 47 éves Bogárhátújával indult Angliába, hogy a Goodwood Revival veteránautóit a helyszínről mutassa be, és mivel beöltözős a buli, természetesen korhű ruhákat pakolt a bőröndbe. A cikkben az utazás kalandjait meséli el.

 

Király Gábort a labdarúgó Európa-bajnokságon az egész ország a szívébe zárta, szürke mackónadrágjával egy csapásra ismertté vált. Elmentünk hozzá, és megnéztük, hogy milyen autót vezet. Hát, nem éppen egy megszokott focistaautót választott, és ennek nagyon örültünk.

 

Olvasónk is jelentkezett felhívásunkra: van egy érdekes autója, amit szívesen megmutatna nekünk. Attila 1979-es BMW 735i-je nem felújított, hanem eredeti gyári állapotú, és nemcsak a kézi váltója, hanem különleges gumiabroncsai is ritkaságnak számítanak.

 

Az Autó és Stílus 2016. október-novemberi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár