Márkarajongó nyerte a Volkswagen-találkozó tombolájának fődíját
Hírek, 2016. október. 15.
AS

A már hagyománnyá vált Volkswagen-találkozón idén is egy kifogástalan állapotban lévő autó volt a tombola fődíja. Az V-ös Golfot Szilvási Dóra vihette haza, aki családjával együtt igazi Volkswagen-rajongónak vallja magát.

 

 

Ötödik éve rendezi meg a Porsche Hungária a Volkswagen-találkozót a Hungaroringen, amely kezdetben Golf-találkozónak indult, de az évek alatt a nagy érdeklődés következtében a márka ünnepévé nőtte ki magát. A rendezvény egyik csúcspontja a tombolasorsolás, az eddigi négy év alatt a Golf első négy generációjából sorsoltak ki egy-egy kiváló állapotú autót, október első hétvégéjén pedig egy V-ös Golf talált új gazdára.

 

Idén a tiszaújvárosi Szilvási Dórának kedvezett a szerencse, és mondhatni a legjobb kezekbe került az autó, mivel Dóra és egész családja nagy Volkswagen-rajongó. A lány eddig egy II-es Golffal, párja pedig egy nem mindennapi darabbal, egy közel egymillió kilométert futott a III-as Golffal járt, emellett egy II-es Golf büszke tulajdonosa. „Eddig minden évben elmentünk a találkozóra, idén viszont csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy tényleg ott tudunk lenni. Az ötödik találkozóra öten jöttünk, öt tombolát dobtunk be, és el is hoztuk az ötös Golfot. Úgy néz ki, az ötös lesz a szerencseszámunk" – mondta el Dóra.

 

 

A nyertes hozzátette, hogy örül a nyereménynek, és nagyon vigyáz majd rá, ahogy egyébként eddigi gazdái is tették. Az autót első tulajdonosa 2006-ban vásárolta, ezt követően csak egy további tulajdonosa volt, aki az azóta eltelt tíz évben mindössze 90 000 kilométert tett a Volkswagenbe, tehát az 1,4-es benzines, Perfect felszereltségű (metálfényezés, könnyűfém felni, gyári ablaksötétítés, automata légkondicionáló, elektromos ablakemelő) Golf kiváló állapotnak örvend.

 

Az autó vezetett szervizkönyvvel rendelkezik, múltja mondhatni hibátlan. „Ebben az évben is ragaszkodtunk az elveinkhez és a Das WeltAuto márkaértékeihez az autókeresés során, és ismét sikerült olyan Golfot találni, amit Magyarországon helyeztek először forgalomba, és ellenőrizhető előéletű” – jegyezte meg Frank György, a Das WeltAuto márkaigazgatója.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár