Már megvan az új Opel neve
Hírek, 2016. november. 8.
AS

Újabb típussal bővül az Opel kínálata, a Meriva helyére, a Mokka X mellé érkező újdonság is crossover lesz, ennek megfelelően Crossland X lesz a neve.

 

 

Az egyterűek helyett már a crossoverek a divatosak, és ennek megfelelően az Opel is átalakítja a modellkínálatát. A Meriva a jelenlegi formában nem kap utódot, a helyére pedig egy vadonatúj típus érkezik, amelynek a neve Crossland X lesz. Ebben a méretosztályban az Opel kínált már egy szabadidő-autót, amely éppen most újult meg, ám míg a Mokka X a rendelhető összkerékhajtásával és a masszív felépítésével inkább terepjárós stílusú, addig a Crossland X a tágas utasterével a crossoverek sorát erősíti.

 

 

Bejelentette azt is az Opel, hogy 2017-ben 7 újdonságot mutatnak be. Az első az Ampera-e, amely a tisztán elektromos hajtású autók között páratlan, ötszáz kilométeres hatótávjával és 204 lóerős villanymotorjával izgalmasnak ígérkezik. Három kivitelben érkezik az új Insignia: az ötajtós Grand Sport mellé érkezik a Sports Tourer kombi, és ennek terepesített változata Country Tourer néven. A Vivaro ráncfelvarrása és a Crossland X után pedig még egy crossovert mutat be az Opel, eggyel nagyobb kategóriában, az Astra és Zafira testvérmodelljeként.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár