3 másodperces sportautók tesztje az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2016. december. 10.
AS

A McLaren 675 LT-t és riválisait hasonlítottuk össze a tesztpályán, részletes teszten járt a Peugeot 3008 GT, vezettünk egy 1,25 millió kilométert futott Fabiát, Bende Tibby elmeséli, milyen volt a Goodwood Revival, és bemutat egy ritka Honda Civicet az Autó és Stílus december-januári számában. Keresd az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a december-januári számba!

 

 

Bemutatjuk a vadonatúj 5-ös BMW-t, eláruljuk, milyen vezetni a négyhengeres Porsche 718 Boxstert, és beszámolunk még a Ford Kuga, Toyota C-HR, Opel Mokka X és Renault Megane GrandCoupé menetpróbájáról.

 

 

12 oldalas teszten vizsgázik a Peugeot új SUV modellje, a 3008 GT. A legizgalmasabb anyag mégis a sportautók összehasonlítása, amelyek 3 másodperc alatt gyorsulnak nulláról százra: a Ferrari 488 GTB és a McLaren 675 LT kihívójaként a 911 Turbo S, az R8 V10 plus és a GT-R érkezik.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be az új Volvo S90-et és a Mercedes-Benz E 220 d-t, továbbá teszteltük a mérgesített BMW X4 M40i-t, a ráncfelvarrott Peugeot 2008 1.6 BlueHDi-t, az ezres háromhengeres Škoda Fabiát és a szintén ezres, de turbós Suzuki Balenót.

 

 

Bende Tibby visszatért Goodwoodból, és rengeteg élmény várt arra, hogy elmesélje. Az utazás után, amelyről az előző számunkban mesélt, most magát az eseményt mutatja be, sok képpel teli cikke visszaadja a Revival érdekes hangulatát.

 

 

De elmeséli azt is, milyen az, amikor valaki alaposan felkészülve vág bele a használtautó-vásárlásba, és majdnem mindent lekérdez a kiszemelt kocsiról, de csak majdnem. És akkor kiderül, hogy visszatekerték az órát.

 

 

A #bendebemutatja rovatban ezúttal egy ritka Honda Civic kapott helyet. Ritka lenne ez a Civic? Igen, bár a típus maga nem olyan különleges, de a 150 lóerős motor, ami bele került, elég meggyőző ebben a gondosan karbantartott példányban.

 

 

Sokkal többet futott a legtöbb használt autónál az a Škoda Fabia, amit szintén kipróbáltunk. A 11 éves, 1.9 TDI motoros autóban 1 250 000 kilométer van, és nagyon érdekelt minket, milyen lehet a jól ismert cseh kisautó, amikor már ennyi mindenen túlesett.

 

 

Sokak szerint csak a 911-es az igazi Porsche, és aki így gondolja, annak egészen biztosan az 1973-as Carrera RS 2.7 jelenti a legigazibb változatot. Bemutatunk egy tökéletes állapotba hozott példányt, ami figyelemreméltó összegért cserélt gazdát.

 

 

Az Autó és Stílus 2016. december – 2017. januári számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár