Modernebb lett a megújult Ford Mustang
Bemutató, 2017. január. 17.
AS

A Ford sikeres izomautója még jobb lett a modellfrissítéssel. A Mustang új külsőt, igényesebb belsőt és több extrát kap, és vezetni is nagyobb élmény lesz.

 

 

Megjelentek az első képek és információk a Ford Mustang megújult változatáról. Az amerikai izomautó töretlenül sikeres, ennek ellenére a gyártó alaposan átdolgozta a típust. A megújult külső áramvonalasabb lett, az új frontrésze pedig valamivel agresszívebbnek mutatja a Mustangot. Mostantól minden kivitelben teljesen LED-es a fényszóró, és egy kissé a hátsó LED-es lámpákat is módosították. A kínálatban új színek és újabb könnyűfém kerekek közül lehet választani. Belső tere igényesebb lett, a középkonzol kézzel varrt bőrborítást kapott, opció a fűthető kormánykerék, és a távirányító is megújult.

 

 

Modernebb is lett a Mustang technikája, a műszeregység számlapjait személyre szabható 12 colos színes kijelző helyettesítheti, aminek Sport és Track módja is van. Mostantól a tulajdonos egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével a távolból is nyithatja és zárhatja az autót, és új az üzemmód-választó is, ami megjegyzi a legutóbb használt beállításokat. A Mustang futóműve és még a hangja is személyre szabható: elérhető az adaptív lengéscsillapítás-szabályzás, és a kipufogórendszer aktív szelepeivel mindig a megfelelő hangerőn szól az izomautó.

 

 

A motorkínálat nem változott, de a hajtásláncot továbbfejlesztették. A 2,3 literes, négyhengeres Ecoboost és az 5 literes V8-as közül az utóbbi kettős befecskendezést kapott, a kézi váltós kivitelnél kéttárcsás kuplungot és kettőstömegű lendkereket alkalmaztak. A mindkét motorhoz rendelhető hatfokozatú automata helyett megjelent a Ford új tízsebességes automatája, amivel fürgébb és takarékosabb is lett a Ford sportkocsija, kapcsolni a kormánykerék mögött lévő fülekkel is lehet. A megújult Mustang elsőként az amerikai kereskedésekbe érkezik idén ősszel.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár