Honda NSX és Toyota C-HR teszt az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2017. január. 28.
AS

A hibrid autóké a főszerep a legújabb Autó és Stílusban: nagy teszten vizsgázik a Toyota C-HR és pályán teszteltük az új Honda NSX-et. Menetpróbán a Škoda Kodiaq, vezettük a Seat Atecát és a Kia Nirót, elemezzük a legkedveltebb import használt autókat, és elmeséljük az NSX és a 190 Evo II történetét az Autó és Stílus február-márciusi számában. Keresd az újságárusoknál!

 

 

Lapozz bele a február-márciusi számba!

 

 

Nagyító alá vesszük a megújult Ford Mustangot, és elmondjuk, milyen vezetni az új Škoda Kodiaqot. Teszteljük a Seat Atecát, a Kia Nirót, az Audi Q2-t és a konnektoros BMW 740e-t.

 

 

12 oldalas teszten bizonyíthat a Toyota hibrid crossovere, a C-HR. Szintén nagy teszten vizsgázott egy másik hibrid, a Honda NSX új generációja, ami mellett a legendás előd történetét is elmeséljük.

 

 

 

Bende Tibby kielemzi azokat a listákat, amelyek azt mutatják, melyik típusokat hoztuk be külföldről a legnagyobb számban használtan. Tanulságos lesz.

 

 

A szmogriadós napoknál pedig nem is lehetne aktuálisabb bemutatni egy olyan autót, ami ilyenkor is szabadon közlekedhet, a használtan elérhető hibriddé lett Toyota Priust.

 

 

Bemutatunk egy nem mindennapi autót is, ami inkább hasonlít a DTM versenyautóira, mint egy utcai modellre: a Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II történetéről is lesz szó.

 

 

Az Autó és Stílus 2017. február-márciusi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár