Továbbfejlődött a Mazda szabadidő-autója
Hírek, 2017. február. 1.
AS

Bemutatta a CX-5 második generációját a Mazda, a szabadidő-terepjáró az elődje receptje szerint készült, és szinte minden téren továbbfejlődött.

 

 

Los Angelesben az autószalonon leplezte le a CX-5 második generációját a Mazda. Ez a szabadidő-terepjáró volt első a japán márka új modelljeinek sorában, és most itt az utódja, amit minden téren továbbfejlesztettek. Stílusa az elődét idézi, de a formajegyek már újak, ilyen például a CX-3 mintájára készült fényszórók és az új típusú hűtőmaszk. Még a Soul Red fényezést is átdolgozták, és még ragyogóbbá tették. A 3,5 centivel hátrébb tolt A-oszlop kompaktabbá teszi a CX-5 megjelenését.

 

 

Pedig az utastere még tágasabb lett, és ez a csomagtartóra is igaz, 505 literes kapacitása öt literrel nagyobb a korábbinál, a fedele távirányítással, elektromosan is nyitható. A műszerfal is megújult, a középkonzol tetején található képernyő 7,6 colos, a head-up display pedig még több információról tájékoztat, és plexilap helyett már a szélvédőre vetít. A motorkínálat nem változott, továbbra is 2 és 2,5 literes benzines, valamint 2,2 literes turbódízel erőforrásból áll, a hatfokozatú kézi helyett hatsebességes automata választható, és opció az összkerékhajtás.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár