Továbbfejlődött a Mazda szabadidő-autója
Hír, 2017. február. 1.
Auto2

Bemutatta a CX-5 második generációját a Mazda, a szabadidő-terepjáró az elődje receptje szerint készült, és szinte minden téren továbbfejlődött.

 

 

Los Angelesben az autószalonon leplezte le a CX-5 második generációját a Mazda. Ez a szabadidő-terepjáró volt első a japán márka új modelljeinek sorában, és most itt az utódja, amit minden téren továbbfejlesztettek. Stílusa az elődét idézi, de a formajegyek már újak, ilyen például a CX-3 mintájára készült fényszórók és az új típusú hűtőmaszk. Még a Soul Red fényezést is átdolgozták, és még ragyogóbbá tették. A 3,5 centivel hátrébb tolt A-oszlop kompaktabbá teszi a CX-5 megjelenését.

 

 

Pedig az utastere még tágasabb lett, és ez a csomagtartóra is igaz, 505 literes kapacitása öt literrel nagyobb a korábbinál, a fedele távirányítással, elektromosan is nyitható. A műszerfal is megújult, a középkonzol tetején található képernyő 7,6 colos, a head-up display pedig még több információról tájékoztat, és plexilap helyett már a szélvédőre vetít. A motorkínálat nem változott, továbbra is 2 és 2,5 literes benzines, valamint 2,2 literes turbódízel erőforrásból áll, a hatfokozatú kézi helyett hatsebességes automata választható, és opció az összkerékhajtás.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár