Részletek a megújult Daciákról
Hírek, 2017. február. 20.
AS

Csaknem a kínálata felég egyszerre újította meg a Dacia. A Sandero és Logan különböző változatainak felfrissített kiadása már megvásárolható a kereskedésekben.

 

 

Megújult a Dacia Sandero és Logan második generációja. A modellek életciklusának felénél végrehajtott ráncfelvarrás új külsőt, finomított belsőt és néhány technikai változást hozott a diszkont áron kínált típusnak.

 

 

A Sandero és a Logan is megkapta azt a hűtőmaszkot, ami a Dustert olyan sikeressé tette. Új a két típus fényszórója, ami jellegzetes nappali menetfényt is kapott, és a Logan MCV kivételével a hátsó lámpák is újak, ahol roppant látványos módon négy fénykocka világít oldalanként. Belül az új, négyküllős kormánykerék tűnhet fel, és a felhasznált anyagok minőségén is javítottak.

 

 

A motorházfedél alatt is találni újdonságot, a Sandero és a Logan korábbi 1,2 literes, négyhengeres benzines alapmotorját az a háromhengeres, 1 literes, 73 lóerős egység váltotta fel, amely a Twingo legújabb generációját is hajtja. A 0,9 literes, 90 lóerős, turbós háromhengeres benzines (akár robotizált sebességváltóval is) és az 1,5 literes, 75 vagy 90 lóerős, négyhengeres turbódízelek változatlanul elérhetők maradtak.

 

A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár