Részletek a megújult Daciákról
Hír, 2017. február. 20.
Auto2

Csaknem a kínálata felég egyszerre újította meg a Dacia. A Sandero és Logan különböző változatainak felfrissített kiadása már megvásárolható a kereskedésekben.

 

 

Megújult a Dacia Sandero és Logan második generációja. A modellek életciklusának felénél végrehajtott ráncfelvarrás új külsőt, finomított belsőt és néhány technikai változást hozott a diszkont áron kínált típusnak.

 

 

A Sandero és a Logan is megkapta azt a hűtőmaszkot, ami a Dustert olyan sikeressé tette. Új a két típus fényszórója, ami jellegzetes nappali menetfényt is kapott, és a Logan MCV kivételével a hátsó lámpák is újak, ahol roppant látványos módon négy fénykocka világít oldalanként. Belül az új, négyküllős kormánykerék tűnhet fel, és a felhasznált anyagok minőségén is javítottak.

 

 

A motorházfedél alatt is találni újdonságot, a Sandero és a Logan korábbi 1,2 literes, négyhengeres benzines alapmotorját az a háromhengeres, 1 literes, 73 lóerős egység váltotta fel, amely a Twingo legújabb generációját is hajtja. A 0,9 literes, 90 lóerős, turbós háromhengeres benzines (akár robotizált sebességváltóval is) és az 1,5 literes, 75 vagy 90 lóerős, négyhengeres turbódízelek változatlanul elérhetők maradtak.

 

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár