Drive szolgáltatással bővült egy MOL töltőállomás
Hírek, 2017. március. 27.
AS

Fresh Corner Drive a neve annak az új szolgáltatásnak, amellyel a gyorséttermekhez hasonlóan az autóban ülve egy ablakon keresztül rendelhetünk frissítőt a benzinkúton. A Szentendrei úti MOL töltőállomáson adták át az elsőt.

 

 

Átadták a MOL első Fresh Corner Drive töltőállomását a budapesti Szentendrei úton. A régióban elsőként bevezetett szolgáltatás lényege, hogy az autóban ülve egy ablakon keresztül kérhetjük ki a kávét vagy akár a szendvicset, és utána vezethetünk is tovább. A modernizált töltőállomáson még több más olyan szolgáltatással is várnak, ami a kényelmünket vagy az időnk megtakarítását szolgálja. A Fresh Corner üzletekben a tankolás mellett akár a napi bevásárlást is el lehet intézni, minőségi kávét és szendvicset kínálnak, mostantól pedig akár az autóból is meg lehet rendelni ezeket.

 

 

Magyarországon naponta közel 200 ezren vásárolnak a MOL töltőállomásain, ezzel a szolgáltatással pedig az észak-budaiak, és az agglomerációból érkezők kedvére tenne a MOL. A társaság közben folyamatosan modernizálja töltőállomásait, beleértve az Agip hálózatából átvett benzinkutakat is, miután a MOL felvásárolta 5 ország mintegy 500 Agip töltőállomását. 2018-ra a tervek szerint már több mint 700 helyen várja majd Fresh Corner üzlet az autósokat.

 

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár