Suzuki Ignis teszt az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2017. március. 27.
AS

Részletes teszten vizsgázik az új Suzuki Ignis az Autó és Stílus legfrissebb számában. Kipróbáltuk a frissített Golfot és a konnektorról tölthető Priust, bemutatjuk a már kapható Lada Vestát, alapmotoros kisautókat (C3, Baleno, Fabia) hasonlítottunk össze, és az Alfa Giulia is bizonyíthat a 3-as BMW és a Jaguar XE ellen. Bepillantottunk a Mercedes dizájnközpontjába, megmutatjuk, hogyan készül a Bugatti Chiron, elmondjuk, mi kell egy V8-as E39-es BMW életben tartásához, és milyen W123-as Mercedesszel vágjunk neki Afrikának, vagy milyennel ne. Keresd az újságárusoknál!


 

Lapozz bele az április-májusi számba!

 

 

Bemutatjuk a Lada Vestát, ami 2 999 000 forintos áron már kapható a magyarországi kereskedésekben, továbbá beszámolunk az új MINI Countryman, a felfrissített Volkswagen Golf és a konnektorról tölthető Toyota Prius menetpróbájáról.

 

 

Részletes tesztnek vetjük alá a vadonatúj Suzuki Ignist, annak is az összkerékhajtású változatát. A crossover kiskocsin kívül teszteljük még az Audi A5 Coupét és az új Q5-öt, valamint a Mercedes-Benz GLC Coupét is.

 

 

Még olvadt a hó, amikor a vezess.hu-val közös összehasonlító tesztünket készítettük, amelyen alapmotoros kisautók csaptak össze egymással: a vadonatúj Citroen C3 az 1,2-es, 82 lóerős motorral, a Skoda Fabia az 1 literes, 75 lóerőssel, a Suzuki Baleno pedig az 1,2-es, 90 lóerős motorral érkezett.

 

 

Nagy várakozás előzte meg a Jaguar első szabadidő-terepájárójának bemutatóját, és az F-Pace-ben minden benne van, amire a brit márka ma képes. 3 literes, 300 lóerős, hathengeres turbódízellel és First Edition felszereltséggel teszteltük az autót.

 

 

Már korábban vezettük az Alfa Romeo nagy reménységét, és most arra is kíváncsiak voltunk, mire képes a hasonlóan sportos beállítottságú konkurensekkel szemben. A vezess.hu-val közösen készített teszten a BMW 325d és a Jaguar XE ellen vizsgázhatott a Giulia.

 

 

Meglátogattuk a Mercedes-Benz dizájnközpontját Sindelfingenben, ahol megtudtuk, hogy miért dolgoznak még mindig agyaggal, mi is kipróbálhattuk magunkat az autótervezésben, és egy magyar dizájnerrel is találkoztunk.

 

 

Bende Tibby ezúttal egy V8-as E39-es BMW példáján keresztül mutatja meg, miért nem való mindenkinek egy húszéves prémiumautó, erre a példányra nem sajnálták a pénzt. Még azt is elmeséli, milyen W123-as Mercedesszel vágjunk neki Afrikának, vagy inkább milyennel ne.

 

 

Bepillanthatunk az új Bugatti Chiron gyárába Molsheimben, cikkünkből pedig kiderül, mi történik az 1500 lóerős szuperautó megrendelése és átadása közötti akár kilenc hónapban. Bemutatunk egy újjászületett 1978-as Range Rovert és egy Porsche 901 Cabriolet prototípust is.

 

Az Autó és Stílus 2017. április-májusi számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!

 


Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár